Akor te valamit nem értesz nemazal van gond hogy nem akarnak szexelni.söt nem is eszt irtam.azalvan a gond hogy 99% hivatásosak a párok
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 12. 12. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 18:05

Gyakran az " önjelölt harmadikokkal" van a baj. nem tudják értelmezni a bemutatkozó sorokat. nem fogják fel, hogy nem harmadiknak keresünk férfit! Szánalmasak az ilyen "bepróbálkozások"...
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Gyakran az " önjelölt harmadikokkal" van a baj. nem tudják értelmezni a bemutatkozó sorokat. nem fogják fel, hogy nem harmadiknak keresünk férfit! Szánalmasak az ilyen "bepróbálkozások"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:11
Törölt felhasználó (4653306)

Sziasztok lene egy kérdésem én látom roszul vagy csak velem történik meg hogy a heves megyei párok akik valoban keresnek pasit azok mind hivatásosak és pénzért szexelnek? Vagy töbi megyében is igy megy? Köszönöm ha válaszoltok
Legfeljebb "megvenni" lehet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 08:33
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

A soron a kurvat se kell meg venni ha nem tetszik de ha mar arra kenyszerulsz akkor fogad el az o felteteleit
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Megbízható hölgyel ismerkednék!
Aki pénzért szexel aramegvanak a külön oldalak ez az oldal ahogy én tudom nem arolszol.de valahogy kikelene szürni a fizetös partnereket. Amire én gondoltam kelene egy oldalt nyitni it.és ot leirni hogy az a bizonyos niknével rendelkezö fizetös
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 08:33
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

A soron a kurvat se kell meg venni ha nem tetszik de ha mar arra kenyszerulsz akkor fogad el az o felteteleit
Sziasztok! December 20-án Miskolcon leszek a párommal. Keresünk párokat délelőttre huncutkodni. Keressetek nyugodtan! Szép napot!
Megpróbálom a lehetetlent.
December 20 szerda délutánra keresek párt Egerben.
Minden megoldás érdekel.
December 20 szerda délutánra keresek párt Egerben.
Minden megoldás érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:29

Maga szexért kérnek pénzt sajnos
Miskolcon autó hátsó ülésén szopna 55-éves úr egyoldalúan is
De mert sajnos ez is mint minden ket igenen mullik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:29

(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 07:22

Nem gondolom, hogy ez (általánosan) így lenne.
Vagy mire gondolsz pontosan, konkrétan az együttlétért kértek pénzt, nem a körítésre (pl.szallás, hely, vagy egyéb)?
Vagy mire gondolsz pontosan, konkrétan az együttlétért kértek pénzt, nem a körítésre (pl.szallás, hely, vagy egyéb)?
Nem tapasztaltuk igaz mi a masik oldalon állunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok lene egy kérdésem én látom roszul vagy csak velem történik meg hogy a heves megyei párok akik valoban keresnek pasit azok mind hivatásosak és pénzért szexelnek? Vagy töbi megyében is igy megy? Köszönöm ha válaszoltok
Nem gondolom, hogy ez (általánosan) így lenne.
Vagy mire gondolsz pontosan, konkrétan az együttlétért kértek pénzt, nem a körítésre (pl.szallás, hely, vagy egyéb)? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy mire gondolsz pontosan, konkrétan az együttlétért kértek pénzt, nem a körítésre (pl.szallás, hely, vagy egyéb)? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap estére keresünk Eger környéken
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.