Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Ma délelött valaki 50es molett párhoz beszállna Miskolxon
Sziasztok! Miskolc és környékéről ismerkednék, hölgyekkel és párokkal.
Kellemes méret.
Kellemes méret.
Eger aktÍv barátot keresek, helyem van. Tabumentes szex. Pár is meglátogathat...
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Sziasztok!
Nyíregyen van helyem, de utazok is. Szexbe nyitott kedves párt keresek,, zsolesz, privire
Nyíregyen van helyem, de utazok is. Szexbe nyitott kedves párt keresek,, zsolesz, privire
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hétfőn napközben párhoz csatlakoznék Eger Gyöngyös környékén
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Szia Zsolt vagyok engem érdekelne a hétfői dolog. A hölgyről pár szót?
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2023. 12. 09. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 06:05

Sziasztok hétfö délelött 50es molett párhoz valaki beszállna Miskolcon.
Sziasztok Heves megyében ismerkednék Bi párokkal minden jóra
Salgotarjan-Hatvan-Eger-Ózd vonzáskörzetében keresek normális, diszkrét, nyitott, férfias (minimum 80 kg) férfias biszex pasit minden jóra! Diszkréció alapvető! Van itt valaki ilyen? Írj privát üzenetet!

Ózd környékén szopnék!
Feleség dupla örömére keresünk adatlapunk szerinti férfit ...
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 12. 09. szombat 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

.
Ma estére pár nógrádból?Hely van..