Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok! Szombatra keresünk igényes, egészséges pasit/pasikat, aki/akik, kényeztetnék hölgytagunkat, csak olyanok jelentkezzenek akik valós, létező emberek és el is mernek jönni, szombaton dél körül.
Mezőkövesd ! Heves környékén! Puncit kényeztettnék!! Masszázs stb..
Sziasztok!
Ismeri valaki a Balneo hotel fürdőruha mentes szaunáját, wellnesét?
Kedves szimpatikus párral szívesen kipróbálnánk a hétvégén!
Esetleg hasonló program máshol is érdekelne bennünket...
Ismeri valaki a Balneo hotel fürdőruha mentes szaunáját, wellnesét?
Kedves szimpatikus párral szívesen kipróbálnánk a hétvégén!
Esetleg hasonló program máshol is érdekelne bennünket...
Sziasztok, olyan párhoz csatlakoznék ahol a ffi biszex és egymást tudjuk kényeztetni a hölgy előtt. A hölggyel nem szeretnék érintésen kívül mást. Nős pasi vagyok aki ferfivel szeretné kipróbálni.
Csütörtökön a délelőtt folyamán szívesen kalandoznék.
Ha gondolod írj skypon kisshezag69
Ha gondolod írj skypon kisshezag69
nógrádkövesden 38 éves szőrtelen nőies bi fiu szopna 40 fekettiek előnyben.autóban,helyet tudok
Írtam, és el is tudnék menni
(Ez egy válasz lujza01012 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 12:24

Sziasztok! Szombatra keresünk igényes, egészséges pasit/pasikat, aki/akik, kényeztetnék hölgytagunkat, csak olyanok jelentkezzenek akik valós, létező emberek és el is mernek jönni, szombaton dél körül.
Sziasztok. Először is boldog új évet kívánok mindenkinek.
Füzesabony környékén keresek egy szimpatikus párt hármasra, a hölgy örömére, vagy egy szimpatikus nőt titkos kapcsolatra.
Bármit meghallgatok és bármibe benne vagyok
Füzesabony környékén keresek egy szimpatikus párt hármasra, a hölgy örömére, vagy egy szimpatikus nőt titkos kapcsolatra.
Bármit meghallgatok és bármibe benne vagyok

Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon!
Irtam privátba
(Ez egy válasz lujza01012 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! írjatok és beszéljünk! Hétvége nekem jó!

Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok! Péntek vagy szombat esti talira keresnénk srácot egy 3-ra max. 50 éves korig. Férfi bi kizárt!
Ma este Miskolc, kocsis kaland 22 után? (Csak nő)
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Bátonyterenyén az uszoda szaunájában valaki egy kalndot nem keres holnapra esetleg?
Hello. Találtatok már valakit?
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 16:22

Sziasztok! Péntek vagy szombat esti talira keresnénk srácot egy 3-ra max. 50 éves korig. Férfi bi kizárt!
Péntek este Demjén termáltó fürdőben ismerkednénk szimpatikus párral.
Január 13-15 között nőt párt fogadnèk Bogács környèkèn!