Sziasztok.
Ma valaki Nyék?Párok?
Ma valaki Nyék?Párok?

Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.Tisza tónál.
Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.Tisza tónál.
Sziasztok!
2. Alkalommal szervezzük a meglévő társaságunkkal swinger magánbulit.
Augusztus 24-én. Borsod és Heves megyei párokat keresünk ehhez. A helyszín miatt .
A részletekért keressetek privát levélben.
2. Alkalommal szervezzük a meglévő társaságunkkal swinger magánbulit.
Augusztus 24-én. Borsod és Heves megyei párokat keresünk ehhez. A helyszín miatt .
A részletekért keressetek privát levélben.
Hello ! Korhatár szigorú?
(Ez egy válasz MII33 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hölgyet keresek harisnyás lábszexre punci popi nyalakodásra Mályi, Nyék
Hölgyhöz , párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Kazincbarcikai unatkozó hölgyet meglátogatnék. 38 éves magyar pasi vagyok.
Egyoldalú vagy kölcsönös oralra keresek párt ffit kor alkat nem szamit
Barcikai csajost keresnék,kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok most körül Szerencsen valaki?
sziasztok, most hétvégén Szilvásváradon leszek, hölgyeket keresek egy kis kikapcsolódásra, helyem van, 27f

Sziasztok !
A megbeszélt pár lemondta a randit, így keresnénk
Szeretőmmel (40es jól karbantartott, elhanyagolt )holnapi találkára hölgyet/párt Elsősorban Kazincbarcika környékéről!!!
A megbeszélt pár lemondta a randit, így keresnénk
Szeretőmmel (40es jól karbantartott, elhanyagolt )holnapi találkára hölgyet/párt Elsősorban Kazincbarcika környékéről!!!
Egyoldalúan szopnék férfias, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Én vékony, sportos, szopni szerető biszex srác vagyok.

Helló!
Heves megyében keresek olyan lányt aki szereti ha alázzák és imádja az orált!
Meglepi lennél a páromnak!
Heves megyében keresek olyan lányt aki szereti ha alázzák és imádja az orált!
Meglepi lennél a páromnak!

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Az adatlapomon leírtaknak megfelelően keresek partnert Eger és közvetlen környékéről.
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.