Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok! Miskolcon valaki aki szivesen benyalna egy duci feleségnek a férje jelenlétébe?
Sziasztok.Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Idős hölgyet is szívesen kényeztetnèk,vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére .

Kazincbarcika-Miskolc környékéről ismerkednék szimpatikus emberekkel,pár,nő,férfi.
Ha valaki lemaradt valamilyen oknál fogva Vasárnap s folytatjuk smile Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár ,Nő csatlakozását szívesen vennénk.
Egyetlen hölgyet keresek! Rendszeres találkákra.
Sziasztok! Tudnátok segíteni némi infóval? Még nem voltunkés nem ismerjük , nem tudjuk mit lehet és mit nem! Köszi előre is! Akár privátba is!
(Ez egy válasz sunhangyasz üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 19:46

Szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben Miskolctapolcán. Párommal szívesen ismerkednénk korunkbeli vagy tőlünk fiatalabb hölggyel, párral. Mi 47 (nő) és 40 (férfi) évesek vagyunk. Többes terén teljesen kezdők vagyunk még. Egyedülálló pasik ne írjanak, kizárólag hölggyel, párral ismerkedünk.
Szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Barlangfürdőben Miskolctapolcán. Párommal szívesen ismerkednénk korunkbeli vagy tőlünk fiatalabb hölggyel, párral. Mi 47 (nő) és 40 (férfi) évesek vagyunk. Többes terén teljesen kezdők vagyunk még. Egyedülálló pasik ne írjanak, kizárólag hölggyel, párral ismerkedünk.
Sziasztok!
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Párokkal, Hölgyekkel ismerkednék hetero alapon.
Diszkrét, kedves, figyelmes pasi vagyok.
Hajdú és Borsod megye.
Otalis jatekokra keresek part ffit kor alkat nem számít
Pénteken megyek Nyékre. Piros fürdőnadrág és fehér baseball sapka lesz rajtam, és szívesen fogadnék néhány farkat a számba.
Sziasztok! Mától vasárnap estig délután és kora este párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére…Esetleg holnap (péntek) párhoz csatlakoznék strandolni is.
Sziasztok
Igényes, sportos 38 éves srác vagyok Egerből. Csatlakoznék párokhoz! Enyhe bisex is szóba jöhet.
Igényes, sportos 38 éves srác vagyok Egerből. Csatlakoznék párokhoz! Enyhe bisex is szóba jöhet.
Kazincbarcika-Miskolc környékéről ismerkednék szimpatikus emberekkel,pár,nő,férfi.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal helyem van
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Intelligens passzív bi pasiként párokat keresek kellemes szórakozásra!
Sziasztok!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Pár keres párt, közös nyaralásra, augusztusra. Csak Privi!!!
Szia ha megbizhato pasit keresel akit szophatsz ANYAGIAKTOL MENTESEN!! Akor engem keresel kor alkat nemszámit de diszkrécio és a higénia igen.csak Gyöngyösiek helyel rendelkezök keresenek pasik csajok párok heti 1 2 alkalomra.
Hello
Hatvanba délután televerné párom használt bugyijat valaki?
Hatvanba délután televerné párom használt bugyijat valaki?