Sziasztok!
A szerda este örömére ma estére is Harmadiknak keresünk férfit, a hölgy örömére. Helyünk miskolcon van.
Jelentkezni privátban.
A szerda este örömére ma estére is Harmadiknak keresünk férfit, a hölgy örömére. Helyünk miskolcon van.
Jelentkezni privátban.
Valaki fiú akinek van autója autós kaland Kazincbarcika környékén?
Sziasztok! Ápolt normális jó méretű 18/6 férfiként ismerkednék kedves,hölgyel, párral aki,akik igénylik egy férfi közeledését,,barátságát. A cél,,hogy érezzük jól magunkat szexeljünk jókat élvezzük az élat adta lehetőséget! Képeim vannak fent és adatlapom is minden kellemes dolog érdekel,ami titeket is4 Írjatok örülnék. Csak akik komolyan gondolják én igen és ti?
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok. Holnapra azaz vasárnapra kellemes kikapcsolódásra hölggyel vagy párral találkoznék. Miskolcon vagy Nyíregyházán.
Olyan nőt keresek aki imád franciázni, és a végén a spermát nyelni.Csak Egerben keresek
Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma a Tisza tónál autós kalandra.Poroszló,Sarud.
A feleségemet (aki remélem nem lép be a GG-re az elkövetkezendő kb. 10 napban) a közelgő névnapja alkalmából szeretném meglepni valami különleges ajándékkal, ami érdekes és van erotikus (szexuális) jellege. Privátban várom az ötleteket, javaslatokat. A szexuális életünk széles látókörű.
Idősebb nővel szexelnék
Én 21 éves vagyok
Én 21 éves vagyok
Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Eger-Jászberény-Hatvan-Gödöllő-Pásztó-Gyö- ngyös körvonalon…
Feleség többes örömére ismerkednénk ---férfi--vel .
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Holnap napközben Balassagyarmat környékén pár, v hölgy?
Sziasztok.Ápolt párhoz csatlakoznék, heteró alapon.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Miskolcon várakozó pozícióban vagyok. Esetleg lány hölgy?
Ma este holnap este keresek párt csak is a hölgy örömére! Lakás megoldott! Üzenetet privátban várom!
Ma délelőtt miskolci lakásomba várok párokat ahol a hölgyet kényeztethetem a férj előtt
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.