Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Üdv lene valaki Gyöngyösön aki szopná a csodás farkamat?
Sziasztok!
Ma estere keresek partnert. Uzeneteket privatba varok!
Ma estere keresek partnert. Uzeneteket privatba varok!

NYIREGYHAZAN keresek aktiv nagyméretű bi pasit. Akár sub BDSM is érdekel
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Sziasztok! Eger és környékén szopnék méretes farkat.
Sziasztok!Ma este ,kedves párt,hölgyet kényeztetnék.Helyem van Miskolcon.
Haliii. Nőt keresek picit vadabb szexre! 21/F képek az oldalamon! Pest, JNSZ, heves megye előnyben. Akár az automban, de ha van helyed az hatalmas előny lenne! Diszkréció+ápoltság adott és maximálisan elvárt!
Oralis jatekokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem számít
Holnap éjjel ott leszek, ha érdekel!
(Ez egy válasz Canonn üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Sziasztok! Valakit érdekel most egy patron? Punciba, seggbe, szájba?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok! Normális ( a szó minden értelmében) párt vagy pasit keresek hosszútávú diszkrét együttlétre. Hiszem, hogy vagy, vagy vagytok valahol. Ha valaki még szereti a klasszikus ismerkedést, a kamu mentes beszélgetést, akkor várom

Ma is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 03. 18. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 13:18

Sziasztok hölgyek / párok ! Ha volna kedve/tek ma délután kalandozni velem egy izgalmasat , várom privátban üzenetet…
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Sziasztok!Ma este,Egerben,vagy Miskolcon bérelek szállást.Párokat,lányokat,hölgyeket szívesen fogadnék.
Ma Egerben pár ako ismerkedne?