Ez bennünket is érdekelne.
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 14:33

Eger környékén tud valaki alkalmas helyet, ahol szoktak lenni párok is? Mi is kimennénk akkor.
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Eger környékén tud valaki alkalmas helyet, ahol szoktak lenni párok is? Mi is kimennénk akkor.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok! Holnap salgótarján környékén keresek hölgyet nemhétköznapi kalandra. Többit privátban. Csak nézőnek :P
30as pasi vagyok:P
30as pasi vagyok:P
Sziasztok!
Pár keres párt,pasit, hölgyet hosszú távú kapcsolatra.
Pár keres párt,pasit, hölgyet hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok diszkrét ápolt pasi vagyok nemfügetlen szoval titokban keresek! Gyöngyösön keresek helyel rendelkezö diszkrét ápolt dughato pasit az sem baj ha te is nös vagy és titokban keresel
Sziasztok!Ma pár akinek volna kedve találkozni magas sportos nagy méretű pasival a Tisza tónál autós kaland a természetben.Poroszló,Sarud.
Sziasztok hölgyek párok ismerkedés?
Üdvözlet!
Ma estére,éjszakára vendégül látnék saját lakásomon kellemes együttlétre lányt,fiút,párt!Párnál enyhe bi is szóba jöhet de nem feltétel.
Ózdtól 6km-re!
Ma estére,éjszakára vendégül látnék saját lakásomon kellemes együttlétre lányt,fiút,párt!Párnál enyhe bi is szóba jöhet de nem feltétel.
Ózdtól 6km-re!
Holnap délelőttre keresek hölgyet vagy pár női tagját. Lakásom van .!
Sziasztok! Most délután pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném a párja jelenlétében…Eger, Gyöngyös, Hatvan és környékein ..
Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk eger körül szívesen találkoznék nökkel párokkal

Elhanyagolt nőt vagy esetleg párt kényeztetnék!
Nyèk autos kaland mai napon?
Nyèk autos kaland mai napon?
28 éves, nőies szub CD szolgálna domináns férfit. Leginkább az alárendelt szerep és a kemény bánásmód izgatna, nem baj az átlag feletti méret. Izmos, vagy telt, férfias testalkatú pasik jelentkezését várom (90kg+), akik fizikailag is szeretik dominálni a partnerüket szex közben.
Sziasztok, ígényes, diszkrét, hölgyel vagy párral ismerkednék hetero alapon szerencs és környékén.
Sziasztok
Hely van Nyíregyházán.
Hely van Nyíregyházán.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Helló Hölgyeim!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén elhanyagolt feleséget, anyukát kényeztetnék akár a párja előtt, vagy vele együtt!
Ha akarod csak megmasszírozlak, igényeid szerint!
Helyem van!
Sárospatak - Sátoraljaújhely környékén elhanyagolt feleséget, anyukát kényeztetnék akár a párja előtt, vagy vele együtt!
Ha akarod csak megmasszírozlak, igényeid szerint!
Helyem van!