Sziasztok! Ma estére keresnék Miskolcon vagy vonzáskörzetében lányt, hölgyet (akár pár tagjaként is), akit kinyalhatnék, akár viszonzás nélkül is.
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Izgalmas, és nagy vágyamnak érzem,hogy ismerkedjem egy kedves párral,kik számára szintén izgalmas lenne egy plusz férfi közeledése.43 éves heves megyében élő sportos,fejben is egészséges férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párral.Minden megoldás érdekes lehet nekem.
Ma vagy holnap este,hölgy vagy pár társaságát keresnem.
Sziasztok.Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Infó kép a helyről privátban.Csak párok!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ápolt, normális, diszkrét, aktív pasi szintén, ápolt, normális, diszkrét uni vagy passzív pasit keres Eger és vonzáskörzetében.
Eger és déli vonzáskörzetében keresek Hölgyet vagy Párt!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Mióta vagy nőies?Azért mert paróka van rajtad?
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 02:47

nőies szőrtelen 36 éves fiu vagyok.szopnék aszód.balassagyarmat vonalon.
Barcikai hölgyet keresnék!Urakat nem!
nőies szőrtelen 36 éves fiu vagyok.szopnék aszód.balassagyarmat vonalon.
Sziasztok
Keresek parokat , holgyet napkozbeni talalkara

Keresek parokat , holgyet napkozbeni talalkara

Sziasztok olyan párok vannak e itt ahol a férjet izgatná ha elotte sexelnek a felesegevel? (Cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Péntek napközben párhoz csatlakoznék Hatvan Eger környékén
Feleség többes örömére keresünk férfit .
Holnap napközben pár Egerben ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják szopatják a párját egy méretes szerszåmmal.Magas sportos pasi
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Bocsi ! Nem Náray hanem már !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 21. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 11:42
Törölt felhasználó (1291422)

Szex találkára, swinger bulihoz erotikus film forgatására tudok diszkrét csendes kertes házat biztosìtani szlovák határ mentén Òzd közelében...itt nyugodtan kiélheted erotikus vágyad ...hangoskodhatsz mert senkit nem fogsz zavarni.
Szia ! Irj Náray legyszives pontos helyszínt és feltételeket ! 1-2 órára is lehetne menni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 21. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 11:42
Törölt felhasználó (1291422)

Szex találkára, swinger bulihoz erotikus film forgatására tudok diszkrét csendes kertes házat biztosìtani szlovák határ mentén Òzd közelében...itt nyugodtan kiélheted erotikus vágyad ...hangoskodhatsz mert senkit nem fogsz zavarni.