Sziasztok most 7végén raérö pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte vagy vele kozosen dugnak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Jövő hétvégén Egerbe keszulunk . Adatlapunk szerint ismerkednenk . Valos pár vagyunk , ezt el is varjuk viszont
Hétvégére párt vagy hölgyet fogadnánk heves megyei otthonunkban.
Füzesabony?
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok! Holnap valaki vagy valakik Salgótarján és környékén??? Jó farkú, hetero, sportos, pasi vagyok.
Levél a postafiókodban.
(Ez egy válasz szandraikolc üzenetére (2023. 01. 18. szerda 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Párt keresünk, kizárólag együtt élőt!Férfit most nem!!
Sziasztok! Beszélgethetünk... Párommal együtt.
(Ez egy válasz Párosan1 üzenetére (2023. 01. 18. szerda 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 12:11

Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Pár(ok) ismeretséget keressük,hogy mire? Azt privátba megbeszéljük.
Ma este Eger környéke
Sziasztok. 40-es pár vagyunk. Pár(ok) ismeretséget keressük,hogy mire? Azt privátba megbeszéljük.
Keresek egy ápolt diszkret pasit akivel egy pár hölgy tagját kényeztetnénk párja jelenlétében.Privátban jelentkezz ott megbeszélünk mindent.Csak olyan irjon aki el is jön
Sziasztok csütörtökön Gyöngyös Atkár körzetében jelentkeznék párokhoz
Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Szeretnék új dolgokat kipróbálni, ezért keresek olyan lányt max. 35-40 éves korig, akinek vagy a szolgája lehetnék, vagy az ura. Mindkét oldalt ki akarom próbálni, de még nem volt rá lehetőségem. Ha benne lennél írj és megbeszéljük a részleteket.
Olyan nőt keresek aki imád franciázni, és a végén a spermát nyelni. Csak Egerben keresek partnert. Én 30 as, helyes pasi vagyok. Pasik nem érdekelnek!!!!
Holnap napközben párhoz csatlakoznék Hatvan +100km
Sziasztok!Párt keresek ma délutáni termál fürdőzéshez,szex cuckold.Kis csendes hely a Tisza tónàl.Magas sportos nagy mèretű pasi vagyok.
Miskolcon vagy környékén keresek hölgyet párt esetleg pasit kis mérettel.Lakás van
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, jövő héten szerdán csütörtökön Egerszalókon leszek a Salirisben, szívesen találkoznék lányokkal párokkal.