Módosítsd az adatlapodat ! Azon az is szerepel h biszexuális partnert is keresel ! Okos gyerek ! Amúgy jó farkad van ! Tetszik nekem ! Élvezettel szopnám és a popsimat is dughatnád ! Irj privatban ! Telszam csere ok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 11:29
Törölt felhasználó (4695846)

Sziasztok!
Keresem szexpartnerem Ózd, Eger, Miskolc vonzáskörzetéből!
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, utazni tudok könnyedén. Ápoltság és diszkréció alap és elvárt dolog. Többi infó az adatlapomon.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék, utazni tudok könnyedén. Ápoltság és diszkréció alap és elvárt dolog. Többi infó az adatlapomon.
Sziasztok!
Sziasztok! Úrnőmet keresem aki rendszeresen nyalatná velem a finom punciját, popóját! Addig és ott nyallak ahol és ameddig csak szeretnéd, nem várok el viszonzást, persze nem is zárkózom el a jutalomtól sem, de nem ez a lényeg! Egy valódi szexcentrikus úrnő-szolga kapcsolatot szeretnék, és egy személyt keresek hosszú távra! Én egy negyvenes normális független kopaszra nyírt férfias mackós testalkatú pasi vagyok! Titkos kapcsolat is ok, diszkrét és megbízható vagyok!!
Sziasztok Gyöngyösön van helyem egy titkos kapcsolatot keresek ahol kiélhetem 25 éves vágyaimat.
Sziasztok Gyöngyösön van helyem egy titkos kapcsolatot keresek ahol kiélhetem 25 éves vágyaimat.
Sziasztok! Normális nemkamuspárt fogadnánk othonunkba maeste,leveleketprivátba.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok mai napon késü esti órákban szívesen találkoznék nökkel párokkal
Esetleg pár vagy férfi beszálló holnap, miskolc környékén ?
Sziasztok!
Párt , házaspárt keresek 3 asra, hely ok,de utazok is privire zsolti
Párt , házaspárt keresek 3 asra, hely ok,de utazok is privire zsolti
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok! 18-19 én Demjénben pihizünk sportos magára igényes srácot srácokat keresünk
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok!Párt keresek ma ,délutáni,esti nudis termál fürdőzés,szex.Magas sportos nagy méretű pasi.Dugjuk együtt a párod vagy nézd ahogy előtted dugom szopatom a medencében.Heves megye.
Barcikai csajost keresnék....urakat nem!
Sziasztok! Párt keresnénk,CSAK PÁRT!!!!Akár holnap estére ( 01.14) és hosszabb távra! Utazni tudunk,fogadni nem. De szállás foglalásban is benne vagyunk. Legyetek szívesek ,ne ide írjatok,hanem privát üzenetet várunk,ha szimpatikusak találjátok a profilunk.
Sziasztok! Demjénben pihizünk srác vagy srácok ma este?
Sziasztok. Bennelennék, de még egyenlőre nincs helyem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 13. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 14:03
Törölt felhasználó (892904)

Sziasztok! Ma este fiatal srác aki tud minket fogadni?
Erőszakos pasi szexrabszolga lányt keres.
Sziasztok! Ma este fiatal srác aki tud minket fogadni?