Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Jelentkeznék párokhoz lányokhoz.
Hello. Az esőre való tekintettel keresnek olyat aki leszopna lágyan finoman, és tele lehetne lőni a száját! Nőneműek előnyben!
Heves megyében ma hölgy vagy pár? 34 éves hetero pasi vagyok
Ma délelőtt várlak miskolci lakásomba hozd a párod élvezzük ki amire vágytok
Sziasztok
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig!
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig!
Sziasztok ! Pártkeresünk holnapestère,beszèlgetès ,zenehalgatás,ha úgyalakul szex,csak ojanok írjanak akik komojan is gondolják,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Túlfűtött pár vagy hölgy aki szereti akár egész éjjel élvezni a finomabbnál finomabb dolgokat, srácot keres és hosszabb távú kapcsolatban, barátságban gondolkodik...? Egyedülálló, egyedül élő vagyok. Van autóm, távolság sem gond.

Miskolcon keresek párt kukkolásra,de be is csatlakozom helyem van hozzá
Üdv szombat vagy vasárnapra keresek Hatvan Vámosgyörk környékén bi vagy meleg pasit.autos kakandra de helyel rendelkezö joblene .megbizhato pasik keresenek .privátba
Miskolcról vki?
Ma este Eger környéke
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Keresek ma olyan lányt hölgyet feleséget aki orálisan kielégítene, illetve elmondja ő hogy szeretne kielégülni és én is segítek rajta !
Barcikai csajost keresnék...
Helló!
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Olyan Miskolci párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék.
Sziasztok!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Sziasztok! Mostanában van némi szabadidőm napközben. Szívesen tölteném egy kedves párral aki feldobná a napját egy pasival Miskolcon.
Sziasztok. Miskolcon a délelőtti órákban keresnék, hölgyet lányt,akinek a combjai közé tehetném a fejem. De párral is szivesen ki próbálnám.