Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Attól függ hogy mit !xd
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 19:26
Törölt felhasználó (3888442)

Eger körnxékén valaki kukkolna?
Sziasztok ma estére keresnék sexpartnert párt is BP. P. Megye
Eger körnxékén valaki kukkolna?
sziasztok most 7vegen raero nyitott pár volna-e itt ahol a férjet izgatna ha megdugjak a feleseget? s tudnanak fogadni is?
Barcikai csajost keresnék...
Üdvözlök mindenkit!
Holnapra keresnék randipartnert Hölgy esetleg Pár személyében élvezeti élménytár bővítése érdekében!
Hatvan és körnékén!
Holnapra keresnék randipartnert Hölgy esetleg Pár személyében élvezeti élménytár bővítése érdekében!
Hatvan és körnékén!
Miskolcon és környékén keresek szopni szerető fiatalt.
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasiként keresek a környékről rendszeres találkozásra, elsősorban orálra aktív partnert, de benne vagyok másba is! Macikedvelők előnyben

Sziasztok, ma délutân 16h körül volna kedve valakinek talâlkozni Gyöngyös Hatvan vonalon Csak bâtran 1x élünk!
Pártkeresünk akiket fogadnánk ma.leveleketprivátba.
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Jelentkeznék párokhoz lányokhoz.
Hello. Az esőre való tekintettel keresnek olyat aki leszopna lágyan finoman, és tele lehetne lőni a száját! Nőneműek előnyben!
Heves megyében ma hölgy vagy pár? 34 éves hetero pasi vagyok
Ma délelőtt várlak miskolci lakásomba hozd a párod élvezzük ki amire vágytok
Sziasztok
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig!
Vasárnap délutánra keresnénk hölgyet haverommal! Mindenféle hetero felállás érdekel minket. Mi totális ellentétjei vagyunk egymásnak. Én nagydarab dagi ő pedig vékony szinte sovány. 18-99-ig!
Sziasztok ! Pártkeresünk holnapestère,beszèlgetès ,zenehalgatás,ha úgyalakul szex,csak ojanok írjanak akik komojan is gondolják,fogadnitudunk leveleketprivátba.