Nem ide akartuk.
Bocsi
Én itt vagyok. bár nem értem hogy miért a ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió fórumba írtatok
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2022. 02. 02. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este délpestmegyében?
Holnap Eger környéke
Sziasztok vasárnap délelöt Hatvan Csány környékén keresek izgalmat szexet helyel rendelkezök elönyben de autos tali is érdekel kamus igérgetök hanyagojanak privátba keresetek
Sziasztok. Jövőhét hétfő vagy kedd este szívesen fogadnék hölgyet, párt egri lakásomban. Ha valaki el is jönne írjon. Üdv.: Ádi
Sziasztok, pár vagy hölgy ma Miskolc környékén?

Szerda-Csütörtök késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Hölgyet keresek miskolc környékén
Gyöngyös környékén ismerkednék,csak hellyel rendelkező írjon, illetve aki komolyan is gondolja
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól.$$$$$$
Sziasztok. Olyan lányt keresek akivel közösen játszanánk a férjemmel felcsatolhatóssal.
Irtam privátba
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2022. 02. 02. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 02. szerda 08:41

Sziasztok! Miskolci extraduci hölgytagú pár keres kisebb farkú/max.15 cm/ hetero pasit!
Van itt olyan aktiv bi ferfi aki ismerkedne?
Miskolc Eger
Miskolc Eger
Sziasztok! Miskolci extraduci hölgytagú pár keres kisebb farkú/max.15 cm/ hetero pasit!
Holgyet vagy part keresek csak oralra!!
Miskolc Eger Mezokovesd
Miskolc Eger Mezokovesd
Holnap napközben Miskolcon?????Vannak akiknek szügsègük van egy jó pasira????Írjátok,találkozzunk,szexeljünk nagyokat.
Borsodban hölgyet keresek! 20éves vagyok.
(Ez egy válasz petike822 üzenetére (2022. 02. 01. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 01. kedd 12:49

Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól.$$$$$$
Miskolcon szopnék minden mennyiségben