Sziasztok!
Nyitott párként, keresünk párt négyeshez .
Nyitott párként, keresünk párt négyeshez .
Sziasztok! Ki csatlakozna hozzánk holnap délután, Gyöngyös mellett?
Elsősorban pár keresünk!!!
Elsősorban pár keresünk!!!
Sziasztok
Miskolc és környékén keresek max.40 éves korig nőt ,illetve párt akihez tudok csatlakozni harmadiknak.
Helyem nincs,26 éves vagyok,átlagos/vékony alkat, átlagnál nagyobb intim.
Miskolc és környékén keresek max.40 éves korig nőt ,illetve párt akihez tudok csatlakozni harmadiknak.
Helyem nincs,26 éves vagyok,átlagos/vékony alkat, átlagnál nagyobb intim.
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól.$$$$$$.
Szia engem érdekelne bár lehet már késő.
(Ez egy válasz paduch üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedden délutánra keresünk programot.
Háromkor szívesen meglátogatnánk egy hozzánk
hasonló párt!
Háromkor szívesen meglátogatnánk egy hozzánk
hasonló párt!
Sziasztok Eger és környékén keresek olyan hölgyet akivel később párokhoz csatlakoznánk együtt
Sziasztok! Korban hozzánk illő nyitott párral ismerkednénk
Borsodban ma délelött valaki 50es párhoz irj tel számot
Hello.Olyan hölgyet keresek akinek a cicijét lehet fogdosni.$$.$.Autóban vagy nálad.Borsodban bárhól.$$$$$$
Sziasztok. Recsk Parád környékén érett 50 feletti hölgyel ismerkednék, vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Szerdától, leginkább telefonszámra lesz lehetőségem válaszolni, így komoly szándék estén, küldj elérhetőséget!

Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!

Szerdától, leginkább telefonszámra lesz lehetőségem válaszolni, így komoly szándék estén, küldj elérhetőséget!
Sziasztok, Tokaj környékén valaki ismerkedik ?
Sziasztok! Programot keresünk kedden délutánra.
Szívesen meglátogatnánk egy párt!
Szívesen meglátogatnánk egy párt!
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Ápolt, intelligens férfit keresünk aki csatlakozna párosunkhoz. Kisebb méret előny! Privátban írj!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Sziasztok. Én bennelennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 30. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 30. vasárnap 13:20
Törölt felhasználó (4657917)

Srácot keresünk 40 év alatt Egerben
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.