Kifulldásig dugható nővel ismerkednék (ha létezel írj råm )

Egerben vagy környékén keresek nőt: én kinyalnám, ő leszopna.
Egerben vagy környékén keresek nőt: én kinyalnám, ő leszopna.
Hanykor mentek ki?
(Ez egy válasz nyéki üzenetére (ma 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok ma estére keresek párt vagy egyedülálló hölgyet,Balassagyarmaton hetero alapon.
Igényesség mindenek előtt!
Igényesség mindenek előtt!

Holnap,a nyéki nudin ismerkednénk a profilunk alapján. Csak is párral, párokkal.
Július 28-30 között Egerben leszünk a Imola hotel-ben, szívesen ismerkedünk párokkal, de mást is meghallgatunk. Privátban írjatok.
Sziasztok!Párt fogadnék szombat vasárnap telkemen a tisza tónál,nudizás napozás,medencézés,szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Privátban érdeklődj.
Helló, Sárospatakon ma keresek esetlegesen. Okt. 23 tér környékén vagyok.
Sziasztok!
Intelligens, ápolt diszkrét pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Sárospatakon és környékén!
Intelligens, ápolt diszkrét pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Sárospatakon és környékén!
Sziasztok!
Szívesen feldobnám egy vágyakkl teli NŐ hétvégéjét!
Szívesen feldobnám egy vágyakkl teli NŐ hétvégéjét!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok, ma, azaz julius 18-an készülünk Egerszalokra a Nosztalgiaba esti furdozesre.Szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Kellemes idő eltöltésére keresek hölgyet, illetve párt.
Sziasztok! Párt keresünk a közelünkből. Ápoltság ,diszkréció adott és elvárt . De csak bi hölgy is jelentkezhet.
Sziasztok, holnap, azaz julius 18-an készülünk Egerszalokra a Nosztalgiaba esti furdozesre.Szivesen ismerkednenk hasonlo koru es gondolkodasu parral. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Sziasztok.
Salgótarjan környékéről ismerkednék.
Házaspárok, nők irjanak.
Hetero alapon...
Utazni , fogadni tudok...
Salgótarjan környékéről ismerkednék.
Házaspárok, nők irjanak.
Hetero alapon...
Utazni , fogadni tudok...