Sziasztok esetleg valaki Hatvan és környékén aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok! Délután egy autós kaland Eger v környék?
Barcikai fejönőm keresem

Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet közösen szopnánk a hölgy előtt vagy vele.És a feleséget ki lehet nyalni puncit popsit.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon.Alkat ,kor nem számít!
Sziasztok. Párt keresek vagy biszex srácot. Írj nyugodtan.
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Szerdán napközben keresünk,most egy csinos vörös hölgytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót. többeshez.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testalkattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társkeresőben.Képek a hölgyről adatlapon látható.
Kivancsi hetero vagy bi pasikat szopnek miskolcon
A héten a délutáni, kora esti órákban valaki a számba adhatná Egerben.
Imádom nyelni.
Hely megoldható.
Imádom nyelni.
Hely megoldható.
Jővő hét szerdára keresünk most egy csinos vörös högytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testakattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társk
eresőben.
eresőben.
Sziasztok. Ismerkednék nővel vagy párral.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Van itt olyan nő aki ma vagy jövő héten kitágítaná a szűk popsim?
Vagy megszopatna a dildójával amit előtte használt
Vagy megszopatna a dildójával amit előtte használt
Érzékiséget, intimitást minőségi módon megélni akaró pasi ismerkedne hölgyekkel mindenféle gátlás és kötöttségek nélkül. Heves megye és környéke, de utazok messzebbre is. 36 vagyok, sportos, vékony alkat. Feszült vagy, nem értékelnek eléggé, nem találod a lelki társad? Segítek hogy feloldódj!
Párt keresek holnapra nudizás napozás szex Telkemen a Tisza tónál.Magas sportos nagy méretű pasi.
Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Üdv. Mezőkövesden vagy környékén este felé unatkozó vagy magányos hölgyhöz csatlakoznék.
Egyetértek , tényleg kezd irónikus lenni.....
(Ez egy válasz siracusa üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:56

Nálad valami nagyon beakadt…. Javasolnék egy pszichológust az álmodozás helyett….
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.