Gyöngyösöm ma este valaki 3ashoz autostali?
Sziasztok!
Sárospatakon élek, Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely és Kisvárda környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Sárospatakon élek, Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely és Kisvárda környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Vannak itt párok Borsodból, vagy Szabolcsból? Ismerkednék veletek!
Sziasztok kivancsi heterot vagy bi ferfias ferfit keresek szombatra 7-15 ora kozott
Hely van miskolcon
Hely van miskolcon
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Holnap de Debrecen-Miskolc-Bp utvonalon szopatna ápolt hetvenes normál mérettel.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Haliho! Valakinek lenne kedve ma egy kis kalandhoz 18h után Miskolcon? Nők párok?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok miskolcon keresek parokat ahova szivesen csatlakoznek harmadiknak vagy akar nezokent is beszalnek
Sziasztok!!! Lanyokhoz, párokhoz csatlakoznèk ahol izgalmas lehet ha a lány megkötözi a férjét és annak vegig kell néznie, ahogy keményen megszopatom a párját, majd kurunk egy iszonyat szenvedelyeset. Ha elszabadul, vagy a lány úgy dönt kiszabadulhat és beszállhat
..
Tomi.

Tomi.
Sziasztok! 18.-ára, szombatra keresnénk Miskolcon, vagy környékén hellyel rendelkező, nap közben ráérő párt vagy hölgyet kellemes együttlétre. Ha gondoljátok, keressetek, beszéljük meg! Lehetőleg privátban írjatok!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Kedves sciga! Szövegértelmezés! Amire reagáltál, abban melyik szó jelenti a fényképet? Amúgy meg tudod, mint a Facebookon.... Ha neked nem releváns, akkor görgess tovább. Szép napot!
(Ez egy válasz sciga üzenetére (tegnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:23

Nem tudom miért próbálkoztok ilyen módon. Fényképes jelentkezést kértek e-mailben úgy hogy rólatok semmi sincsen fent , azért ezt soha sem értettem így hogy lehet ismerkedni. Nekem ennek teljesen átverés szaga van ami csak a képgyűjtögetésről szól.
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Két férfi csinos sub nőt keres
Egerben keresek egy Hölgyet egy alapos masszázsra melynek a végén a "mézesbödönt" is elkényeztetném.
Imádok a számmal örömet szerezni mindenféle viszonzás nélkül is. Ez csak Rólad szól.
Imádok a számmal örömet szerezni mindenféle viszonzás nélkül is. Ez csak Rólad szól.
Nyékládhàzi tónál nem lenne hölgy aki csatlakozna 2 férfihez ma estére?
Sziasztok erdőtelek környékén valaki ma?