Szeximàdó nőt keresek akivel lehet kifulladásig baszni

Sziasztok.Olyan párral ismerkednék ma délután,este ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Heves megye.
Most hétvégén találkoznék párral, Borsod és Szabolcs megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Ma estére keresnénk pasit hölgy kenyeztetésre.Eger mellett.
Sziasztok!
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Sziasztok, ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé a pihenőben szopnék egy jó faszt... 27 éves meleg srác vagyok
Pásztó-Hatvan-Gyöngyös vonzáskörzetében keresek partnert. Írj nyugodtan ha magadra ismertél.

Pedig már régóta itt vagytok ! Szokhattátok volna ezeket!
respekt
(Ez egy válasz csaksex üzenetére (ma 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:19

Hölgyeim,uraim. A gyenge elméjüek kedvéért. A sportos az sportosat jelent,nem vagy sportos ha tédig lóg a beled,a tokád a mellkasodat surolja. Nem vagy ápolt ha zsiros a hajad,koszos a körmöd alatt,izzadt vagy,posadt szagod van. Foghijjas,büdös leheletü,retek bázisok nagyon kérem ne irjanak. (NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT)
Mielött irsz,nézz tükörbe és olvass utánna mit jelent az,hogy ápolt,sportos,jó megjelenésü. Fogalmatlan vagyok,hogy a koszfészkeknek honnan van ennyi önbizalma!
Mielött irsz,nézz tükörbe és olvass utánna mit jelent az,hogy ápolt,sportos,jó megjelenésü. Fogalmatlan vagyok,hogy a koszfészkeknek honnan van ennyi önbizalma!
Párokkal ismerkednék Jászberény ill környékéről
Pasi ma este párhoz csatlakozni??
Pasi ma este párhoz csatlakozni?
Hölgyeim,uraim. A gyenge elméjüek kedvéért. A sportos az sportosat jelent,nem vagy sportos ha tédig lóg a beled,a tokád a mellkasodat surolja. Nem vagy ápolt ha zsiros a hajad,koszos a körmöd alatt,izzadt vagy,posadt szagod van. Foghijjas,büdös leheletü,retek bázisok nagyon kérem ne irjanak. (NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pasiként keresek ma estére vkit közös hoki-orál mókára eger mellett, lehetőség szerint az autódban. Én macis, szőrös. Kamusok pls neeeee!!!!
Sziasztok, 25 éves sràc Hatvan környékéb keres partnert lábfétishez, footjobhoz, kor, nem, alkat nem számít.