Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Véletlenül a másik profilodról írtál vagy mi? Azt se tudom te ki vagy ember, de az fix hogy legalább 2 felhasználóval játszol , mert most is ,,véletlenül,, a másik profilodról kommenteltél
. Szánalmas,hogy idáig jutottunk ,hogy ilyen beteg emberek vannak itt mint te , és képkunyerálással romboljátok a közösséget.
(Ez egy válasz Robesz77 üzenetére (ma 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:06

Mondhatsz bármit! Még egy bi haverodat is beajánlottad ,hogy tudod hozni. Kár ezen vitatkozni mert így történt. Küldtél képet nem azt mondtam ,hogy nem. Eltűntél szó nélkül. Bár akkor a korunkkal nem volt problémád.........
Szia mindenki.
Vác és környékén,kukkolható párral illetve lánnyal ismerkednék. Privát üzenetben várom a megkeresést.
Vác és környékén,kukkolható párral illetve lánnyal ismerkednék. Privát üzenetben várom a megkeresést.
Pár napig Hajdúszoboszlón
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Mondhatsz bármit! Még egy bi haverodat is beajánlottad ,hogy tudod hozni. Kár ezen vitatkozni mert így történt. Küldtél képet nem azt mondtam ,hogy nem. Eltűntél szó nélkül. Bár akkor a korunkkal nem volt problémád.........
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:00

Valóban? Én nem emlékszek, nagy valószínűséggel meg se kerestelek titeket ,mert bőven kicsúsztok a korosztályból akit keresek. Ne állítsatok fals dolgokat , mert az elég szánalmasan állít be titeket. Adtam egy tanácsot , hogy töltsétek ki az adatlapotokat normálisan pár képpel, azt hogy erre így reagáltok, meg fal információkkal becsméretlek az meg már a ti szégyenetek nem az enyém.
Valóban? Én nem emlékszek, nagy valószínűséggel meg se kerestelek titeket ,mert bőven kicsúsztok a korosztályból akit keresek. Ne állítsatok fals dolgokat , mert az elég szánalmasan állít be titeket. Adtam egy tanácsot , hogy töltsétek ki az adatlapotokat normálisan pár képpel, azt hogy erre így reagáltok, meg fal információkkal becsméretlek az meg már a ti szégyenetek nem az enyém.
(Ez egy válasz Katati7880 üzenetére (ma 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:29

Na most aza helyzet ,hogy mi már pár éve voltunk itt. Hagy ne írjam le ,hogy ki tünt el szó nélkül miután küldtük a képet és mindig volt kifogás ,hogy miért nem jó. A kifogások után pedig a válaszok maradtak el........ Maradjunk annyiban ,hogy nem kell itt a másikat piszkálni mert te is tudod mi a felállás
Rendben van, köszi a figyelmeztetést ősember. Majd én eldöntöm , hogy kamu profil vagyok-e vagy nem. Addig is mennyél fürödjél le aztán verd meg anyádat még alszik és vedd el a nyugdíját. Csicska XD
Azt meg sem említeném már ,hogy egy büdös Ózdi cigány nekem nem parancsolgasson
Ezt ma kaptam 1 kedves hölgytől!41 éves vagyok,2025.02.28.-ig azt sem tudtam,hogy létezik Ózd!Nekem semmi bajom a kisebbséggel,de tájékoztatlak,hogy magyar vagyok!
Azt meg sem említeném már ,hogy egy büdös Ózdi cigány nekem nem parancsolgasson

Ezt ma kaptam 1 kedves hölgytől!41 éves vagyok,2025.02.28.-ig azt sem tudtam,hogy létezik Ózd!Nekem semmi bajom a kisebbséggel,de tájékoztatlak,hogy magyar vagyok!
Na most aza helyzet ,hogy mi már pár éve voltunk itt. Hagy ne írjam le ,hogy ki tünt el szó nélkül miután küldtük a képet és mindig volt kifogás ,hogy miért nem jó. A kifogások után pedig a válaszok maradtak el........ Maradjunk annyiban ,hogy nem kell itt a másikat piszkálni mert te is tudod mi a felállás
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:25

Sziasztok. Mielőtt ilyen megkereséseket írtok ki, ajánlott előtte azért nektek is pár képet kitenni magatokról, nem pedig csak egy elérhetőséget írni, hogy hova küldjék a képeket. Egy normális ember nem megy bele vakon olyan feltételekbe amiket ti állítotok jelenleg, mert ez jobbik esetben is inkább csak a képgyűjtögetésről szól , mint valós találkozó lebonyolításáról (Ha valóban a hölgy tag írta ki a posztot) !! Töltsetek fel pár képet magatokról előbb és próbálkozzatok ujra!

Sziasztok!
Intelligens, ápolt diszkrét pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Sárospatakon és környékén!
Intelligens, ápolt diszkrét pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Sárospatakon és környékén!
Egerben, vagy környékén szopatnék - ápolt hetvenes normál mérettel
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Nem akarok beleszolni de85% kamus ki igy ki ugy
Ezt pont te mondod a netes kamu képeddel.........
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:25

Sziasztok. Mielőtt ilyen megkereséseket írtok ki, ajánlott előtte azért nektek is pár képet kitenni magatokról, nem pedig csak egy elérhetőséget írni, hogy hova küldjék a képeket. Egy normális ember nem megy bele vakon olyan feltételekbe amiket ti állítotok jelenleg, mert ez jobbik esetben is inkább csak a képgyűjtögetésről szól , mint valós találkozó lebonyolításáról (Ha valóban a hölgy tag írta ki a posztot) !! Töltsetek fel pár képet magatokról előbb és próbálkozzatok ujra!

Sziasztok!
Hevesen ismerkednék hölggyel.
Hevesen ismerkednék hölggyel.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️K. barcika és környéke☺️
Sziasztok.Hétvégén pár,nő csatlakozását várjuk.napozás,nudizás,szex,lazulás a medencében,zene,hideg italok.Hétköznap is ha van pár órád és nudiznál egyet,vagy elvinnéd a párod egy izgalmas helyre lazulni.Heve megye.
(Ez egy válasz Katati7880 üzenetére (tegnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:27

Sziasztok! Lányok segítsetek! A férjemnek szeretnék meglepi hármast, két hölgy egy férfi felállásban. Bennetek van minden reményem!
Sziasztok! Lányok segítsetek! A férjemnek szeretnék meglepi hármast, két hölgy egy férfi felállásban. Bennetek van minden reményem!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !