Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Üdv. Mezőkövesden vagy környékén este felé unatkozó vagy magányos hölgyhöz csatlakoznék.
Egyetértek , tényleg kezd irónikus lenni.....
(Ez egy válasz siracusa üzenetére (ma 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Balassagyarmat vonzásában keresek hölgyet, lányt esetleg párt, valaki?
Sziasztok, 50-es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt hosszútávú baratsagra, extrakkal. Helyünk van, utazni is tudunk. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén.
Nálad valami nagyon beakadt…. Javasolnék egy pszichológust az álmodozás helyett….
(Ez egy válasz odafigyelés üzenetére (ma 03:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 03:32

2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok!
Ebben a felhős borongós időben izgalmas négyes programot keresünk!
Eger és környéke!
Ebben a felhős borongós időben izgalmas négyes programot keresünk!
Eger és környéke!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok keresek Augusztus 8-11 között egy szimpatikus párt akikkel jól érezhetnénk magunkat helyet biztosítom jakuzzival szaunával felszerelt apartman parádsasváron
Barcikai fejönőm keresem

2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.

Sziasztok. Szeretnék ismerkedni Gyöngyös környékén. Ha szereted a magas és mackós alkatú pasikat akkor írj bátran.
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Jővő hét szerdára keresünk most egy csinos vörös högytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testakattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társk
eresőben.
eresőben.
Szivesen ismerkedem ha gondoljátok
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 25. péntek 20:09

Sziasztok fiúk...Pàrként keresünk fiatal fiú barátot...Miskolc környékén...Ígéret ezer van,Kifogás annál több... Ma úgy gondoljuk,utoljára keresünk....Viberünk van...
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.