Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ha biztosra tudnám, hogy fent vannak az oldalon és megfelelek a keresési feltételeknek, akkor természetesen odamentem volna hozzájuk. Így viszont nem akartam kellemetlen helyzetet teremteni, ha kiderül, nincsenek az oldalon. Egyébként egy miskolci párra gondolok, a képeik alapján szerintem ők lehettek azok, viszont pasit sajnos nem keresnek. Hónap elején voltak fent utoljára, lehet már abba is hagyták a keresést. Ha esetleg újra aktívak lesznek, akkor lehet vállalom a kockázatot (tiltást) és írok nekik egy üzenetet, hogy ők voltak e azok.
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (ma 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:39
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Ha ennyire volt időd megfigyelni őket, akkor akár már oda is mehettél volna hozzájuk, nem?

Sziasztok! Most is kényeztetném hetero házaspár feleségét, adatlapom szerint.. Utazni tudok.
Szia mindenki. Szexuálisan elhanyagolt nő diszkrét szeretője lennék Vác és környékén. Ha létezik ilyen akkor írj egy privát levelet
Sziasztok valaki ma esetleg délután felé Hatvan es környékén?
Szívesen csatlakoznek parokhoz
Ötvenes, sportos, jóképű férfi vagyok és olyan férfit élveztetnék, akár egyoldalúan is, aki talán még sohasem volt férfival, esetleg nem is akar lenni, de kíváncsi arra, hogy milyen az az érzés, amikor egy férfi szerez neki örömet....lassan, elnyújtva és tökéletesen...
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
Legyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!!
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
Legyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!!
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Hátha mégis van olyan fiatal lány, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítene...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...

Teljes élvezet, teljes titokban.
Gyöngyösön keresek biszex párt vagy pasit.diszkréció higénia adott és elvárt
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ha ennyire volt időd megfigyelni őket, akkor akár már oda is mehettél volna hozzájuk, nem?
(Ez egy válasz odafigyelés üzenetére (tegnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:42

Na ez szép.... Most komolyan Ti is kamusok vagytok!
Érdekes hogy van egy másik adatlapotok Csaba_barby felhasználó névvel, ott azt állítjátok, hogy Ti kezdők vagytok. Tegnap ugyanezt a képet kaptam tőled, ami ugye nem volt látható mert védett kép volt. (Ez egy válasz pár09 üzenetére (ma 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:23
Érdekes hogy van egy másik adatlapotok Csaba_barby felhasználó névvel, ott azt állítjátok, hogy Ti kezdők vagytok. Tegnap ugyanezt a képet kaptam tőled, ami ugye nem volt látható mert védett kép volt. (Ez egy válasz pár09 üzenetére (ma 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Augusztus 20 környeken keszülünk Bogacsra pár napra kirandulni .Szívesen talalkoznank joképu szimpatikus pasasokkal(3-4 pasassal) 40 ev körül.De csak nagy meretüeket keresünk.Varjuk a leveleiteket.
Sziasztok.Augusztus 20 környeken keszülünk Bogacsra pár napra kirandulni .Szívesen talalkoznank joképu szimpatikus pasasokkal(3-4 pasassal) 40 ev körül.De csak nagy meretüeket keresünk.Varjuk a leveleiteket.
Sziasztok.GYÖNGYÖS +25 km ismerkednénk aranyos párral!

Miskolctapolca , vagy környékén augusztus második felében szálláslehetőséget ketresnénk 10 napra, a 15. házasági évfordulónk és náazutunk helyszínén..Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
Hatvan és vonzáskörzetében keresünk lányokat , fiúkat és párt KIZÁRÓLAG BISZEX ALAPON a mai napra. Utazni tudj , képed legyen.Korhatár 25-40 éves kor maximum.
Sziasztok! Ma este házaspár feleségét kényeztetném adatlapom szerint! Utazni tudok…
Sziasztok!Szombaton délelőttő Bi hölgytagú pár aki csatlakozna hármasunkhoz 50 év alatt?Napozunk nudizunk,szexelünk hűsölünk a medencében