Tokaj környékén ismerkednék !
Két férfi csinos sub nőt keres.
Helló érdekelne a dolog,ha gondolod írj.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:18

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék a hétvégén párral vagy hölgyel Sárospatak vonzás körzetében! Helyem van!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek valakit, aki találkozni is szeretne nap közben. Keressetek nyugodtan!
Sziasztok tegnap gyantáztattam le a farkam nagyon szép sima lett aki megnézné vagy játszana vele írjon
Sziasztok ! Pàrral ismerkednék
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
36 éves pasi vagyok, betörnivaló, neveletlen hölgyet keresek. Heves megye és környéke, utazni tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Keresem azt a hölgyet vagy férfit, aki segít meglepni a férjemet holnap. Egyedül lesz otthon, és amíg én dolgozom, szeretném, ha valaki leszopná. Fényképes jelentkezéseket várok e-mailben.
Sziasztok! Van itt olyan pár akit izgat ha szex közben nézik? Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok párral vagy hölgyel ismerkednék a közelbemből adatlapom szerint.
Szia az adat lap sokat dobna a találkán ...
(Ez egy válasz Odorlt üzenetére (tegnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:08

Sziasztok!37éves pasi vagyok,párt vagy hölgyet keresek kalandozásra.Utazni tudok és fogadni is.
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!37éves pasi vagyok,párt vagy hölgyet keresek kalandozásra.Utazni tudok és fogadni is.
Ma Egerben 16-20 óra között bekapnék valamit.
Imádok gecit nyelni.
Imádok gecit nyelni.
Sziasztok! Hajduszoboszlón vagyok, és szívesen lennék fiuval vagy párral
Sziasztok! Hajduszoboszlón vagyok, és szívesen lennék fiuval vagy párral