Sziasztok!
Holnapi nap párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Holnapi nap párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hatvan környéke.
Sziasztok
Holnap ha van kedve valakinek puncis bugyiba élvezni az szóljon
Holnap ha van kedve valakinek puncis bugyiba élvezni az szóljon

Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Szia, mikor érnél rá ma este?
(Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:15

Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok. Miskolcon és környékén párral autós kalandra szabadba ebbe a jó időben
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok
Hely van Nyíregyházán.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok.Bi pasi vagyok ,párt keresek ahol lehet puncit nyalni és farkát szopni!Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni!!
Olyan párral ismerkednék ma este a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Ma este 22.00 óra után pasit keresünk hölgy kenyeztetesre,hetero alapon,Eger közelében.
Szilvásváradon pár ma estére koccanásra??
Sziasztok!
A ma esti Egri Csillagok programon ismerkednénk…
A ma esti Egri Csillagok programon ismerkednénk…
Sziasztok. Ma napközben szivesen találkoznék egy párral, lánnyal. Egy bi ismerősöm is szivesen csatlakozna negyediknek, ha mindenki nyitott rá.

Sziasztok. Hatvan-Gyöngyös -Pásztó vonalon keresek partnert. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan!

Készül valaki vasárnap este szaunázni, esetleg éjszakai fürdözni?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Ma este is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére…Utazni tudok ésszerű távolságon belül.