Sziasztok ! Szombat estére vagy vasárnapra keresnék szexpartnert ! Köszi
Barcikai csajost keresnék...
Szopatót keresek ma Egerben 17 és 20 óra közötti időpontra.
Imádok gecit nyelni.
Imádok gecit nyelni.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Jászapáti kőrnyékéről kalandoznék
Délután indulok haza pestre.
Délután indulok haza pestre.
Sziasztok!Holnap vagy holnapután késő délután Miskolci úr lenne?
Sziasztok,
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 48 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Eger és környékén férfiaknak, serkentő masszázst vállalok, ha már puha vagy nem áll fel rendesen, akkor keress bátran. Hetköznap 8-14 közt tudlak meglátogatni. Hölgyeknek intim tornával kombinált masszázsra van lehetösége. 48 éves ápolt, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Borsod megyében ismerkednék hölgyekkel, párokkal. 40 es sportos férfi vagyok.
Ma délelőttöm is szabad.
Szép napot!
Sziasztok ismerkednék 30 éves vagyok(Tiszafüred)
Sziasztok!
Szombaton hozzánk hasonló párral szívesen találkoznánk közös gabalyodásra!
Esetleg érdekel még fiatal sportos 2-3 fős várát társaság is! Ha csak egyedül vagy ne jelentkezz!
Szombaton hozzánk hasonló párral szívesen találkoznánk közös gabalyodásra!
Esetleg érdekel még fiatal sportos 2-3 fős várát társaság is! Ha csak egyedül vagy ne jelentkezz!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
--- 40es 50es aktív??
--- 40es 50es aktív??
Sziasztok, domináns nőt keresek aki bármit megtehetne velem. Használjon ahogy akarja, kényszerítsen bármire.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok! Ma esti talira keresünk egy utazni tudó srácot (35-50 év közötti korosztályból).
Két férfi csinos sub nőt keres hármas partyba.
Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén bisex aktív pasit keresek minden jóra.
Sziasztok ma parokat néznék vagy közös faszverés parod elott párod képeire de bármit meg halgatok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Salgótarján környékén ma valaki vagy valakik?? 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális pasi vagyok tobbes vagyakkal, is...