Sziasztok!Par holgytagjaval jatszadoznak Demjenben viz alatt ma este,igenyes,kedves pasi vagyok,irjatok peivatban,koszi.
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!
Párokkal,hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Szép napot!
Párokkal,hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
Szép napot!
Sziasztok!
Holnap reggel-délelőtt Mezőkövesd-Budapest irányban haladok, lenne időm egy kis mókára.
27 éves mackós, diszkrét, nagyon ápolt és igényes férfiként
Írhat bárki
Holnap reggel-délelőtt Mezőkövesd-Budapest irányban haladok, lenne időm egy kis mókára.
27 éves mackós, diszkrét, nagyon ápolt és igényes férfiként
Írhat bárki
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Pár napig Hajdúszoboszlón
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Nograd megyeben szerelmeskedni szereto ferfi, akinek van helye talalkozni irjon!
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Nyéken aki ismerkedne, kalandozna?
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Volt hétvégén (szombat) innen valaki a swinger fesztiválon Tiszaszőlősön?
Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén aktív pasit keresek.
Reggel Miskolc-Mezőkövesd vonalon kalandozni?
Sziasztok! Hölgyet keresek, aki segítene meglepni a párom. Szeretném ha közösen kényeztetnénk. Email cím az adatlapunkon.
Üdv. Feleségem teljesen elhanyagol, Lányok, Hölgyek, Asszonyok segítsetek rajtam kérlek. Sátoraljaújhely-Miskolc vonalon.
Barcika környékén holnap egy kis kaland,csupaszkodás
Sziasztok.
Helyem van.
Helyem van.
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Miskolcon helyes igenyes srac kalandot keres
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!