Természetesen sok sikert és sok jó együttlétet kívánunk. Mindig találd meg akit szeretnél.
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:01
Mar 4 levelet kaptam privatban hogy mekkora egy kepkéregetők vagytok xD hanyagoljál legyszives nem vagyok vevő az ilyenekre. Sok sikert nektek
Maradj a ladyboynál mint hetero
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:01
Mar 4 levelet kaptam privatban hogy mekkora egy kepkéregetők vagytok xD hanyagoljál legyszives nem vagyok vevő az ilyenekre. Sok sikert nektek
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen ismerkedünk teljesen szőrtele,BI párokkal,passziv pasival ....priviben.
Írsz egy levelet és letiltasz picur?
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:19
Ezt kérdezhetnénk egy paran mi is tőletek akiktöl képet kértetek email ben és annyival nem honoráltátok hogy köszi. Eza ti szegénysegi bizonyitványotok hogy annyira nem méltatjatik az embert hogy löktök egy választ holott a másik fél képet küld magárol... És én ezt itt szerintem befejeztem..
biggame. Kérdezd meg mi a valós.
Ezt kérdezhetnénk egy paran mi is tőletek akiktöl képet kértetek email ben és annyival nem honoráltátok hogy köszi. Eza ti szegénysegi bizonyitványotok hogy annyira nem méltatjatik az embert hogy löktök egy választ holott a másik fél képet küld magárol... És én ezt itt szerintem befejeztem..
Tiszafüred Hatvan közelében van ugye? Ne forgassuk kinek mi a szegénységi bizonyítvány? Miért írtál ha nem is Hatvan közelében élsz? Gondolom ha teát kell venni nem kenyeret veszel.........
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah hogy ket profillal vagytok.. 2 külömböző néven... ennek kb mi értelme?
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este találkozó? Lány, pár?
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Igen volt. Olvastad honnan keresnek?
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:59
Valakinek sikerült mar velük valami? Eleg cink hogy mindenkitöl elkérik a képet és sehol semmi... de ök képet ne küldenek és eltünnek.
Valakinek sikerült mar velük valami? Eleg cink hogy mindenkitöl elkérik a képet és sehol semmi... de ök képet ne küldenek és eltünnek.
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (ma 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:18
Sziasztok! Párokat keresünk Hatvan és környékén négyes élvezetekre. Fényképes emaileket várunk!
Sziasztok!Nőkkel párokkal találkoznék a mai napon Salgótarján környékén
Sziasztok! Hölgy, pár K. barcika, miskolc környekén? Sexeljünk! Akár autoskaland is!
Sziasztok! Párokat keresünk Hatvan és környékén négyes élvezetekre. Fényképes emaileket várunk!
Vasárnap reggeltől délutánig, Ózd, Eger környékén, mélytorkosan szopnék, alárendelt szerepben. Az időseket is szeretem.A szabadban is
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!

vazelinator

Daria