ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió (Borsod, Heves, Nógrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád
Nagyobb városok: Miskolc, Eger, Salgótarján

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18756   ma 21:31
milfroma55 milfroma55
Középkorú roma milf keres fiatal csődört szexre
#18755   ma 20:18
hmmhmm hmmhmm
Igen van
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (ma 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:24
Sziasztok. Van itt hölgy, vagy párt,aki szeret horgászni?
#18754   ma 20:09
skac28 skac28
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
#18753   ma 19:38
Tádé91 Tádé91
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
#18752   ma 19:19
Lénaszöszi Lénaszöszi
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben meglepné otthon a férjem, és leszopná. Fényképes emailben várom a jelentkezőket.
#18751   ma 18:24
Gábor535 Gábor535
Sziasztok. Van itt hölgy, vagy párt,aki szeret horgászni?
#18750   ma 17:30
Kezdoke77 Kezdoke77
Sziasztok,
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
#18749   ma 16:55
azxyazxy azxyazxy
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
#18748   ma 16:54
bi pasi párt bi pasi párt
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
#18747   ma 14:16
sciga sciga
Sok sikert neked is az ismerkedéshez !
(Ez egy válasz EnjoyKinky üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:16
A bácsi nem duzzog, csak emberi viselkedést vár... De már kezdem elfogadni, hogy feleslegesen mert itt arc nélkül mindenki hihetetlenül vagyány és felvilágosult!
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
#18746   ma 13:52
Ronny86 Ronny86
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
#18745   ma 13:16
EnjoyKinky EnjoyKinky
A bácsi nem duzzog, csak emberi viselkedést vár... De már kezdem elfogadni, hogy feleslegesen mert itt arc nélkül mindenki hihetetlenül vagyány és felvilágosult!
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:13
Megséetődni meg lehet! A nem válasz is egy válasz szokták mondani. De én nem hitegetek mást , ha tudom hogy úgy sem akarok tőlük semmit sem. És kedves társkeresős kollega, minden hónapban írsz nekem , 1-2 alkalommal szépen válaszoltam hogy nem egymást keressük. Azt hogy te nem fogod fel , hogy nem az apukátam kersem szexpartnernek az a te hibád nem az enyém. Mennyél inkább duzzogni a patikába és ne ide. Köszönöm!
#18744   ma 10:39
Tádé91 Tádé91
Ezen a héten csütörtök és vasárnap között Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
#18743   ma 09:53
riacska4 riacska4
Sziasztok, 50-es parkent keresünk hasonló korú és gondolkodasu párt hosszú távú baratsagra. Salgótarján, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeke
#18742   ma 08:13
sciga sciga
Megséetődni meg lehet! A nem válasz is egy válasz szokták mondani. De én nem hitegetek mást , ha tudom hogy úgy sem akarok tőlük semmit sem. És kedves társkeresős kollega, minden hónapban írsz nekem , 1-2 alkalommal szépen válaszoltam hogy nem egymást keressük. Azt hogy te nem fogod fel , hogy nem az apukátam kersem szexpartnernek az a te hibád nem az enyém. Mennyél inkább duzzogni a patikába és ne ide. Köszönöm!
(Ez egy válasz EnjoyKinky üzenetére (ma 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:03
Egyetértek!!!
Vagyis nem kihivás hanem lehetetlen küldetés....
#18741   ma 08:03
EnjoyKinky EnjoyKinky
Egyetértek!!!
Vagyis nem kihivás hanem lehetetlen küldetés....
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (ma 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:39
Ha már helyben vagyunk téged sem kell félteni. A válaszolás neked is nagy kihívást jelent!!
#18740   ma 05:39
Joker007 Joker007
Ha már helyben vagyunk téged sem kell félteni. A válaszolás neked is nagy kihívást jelent!!
(Ez egy válasz sciga üzenetére (tegnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:52
Kár hogy a csak kamuzok. Elkéritek a másik elérhetőségét ,képeket kértek , ugy hogy ti nem küldtök magatokról semmit sem. Itt jelzem mindenkinek hogy lehet próbálkozni , de itt egy unatkozó fotelhuszár van a profil mögött szerintem aki ezen élvezkedik.
Ha van pár fölösleges órád ,esetleg egy pár fele km a kocsidban nyugodtan próbálkozzatok náluk/nála.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek
#18739   tegnap 23:07
barcikai barcikai
Barcikai csajost keresek...
#18738   tegnap 20:07
Masszőrman86 Masszőrman86
Sziasztok! Ma este hölgy/pár egy izgalmas kalandra, adatlapom szerint? Utazni tudok..
#18737   tegnap 20:02
kevin282 kevin282
Sziasztok ! 35 éves, átlagos, egyedülálló, heteró férfi vagyok. Péntek/szombat este hölgy/pár társaságát keresem a miskolci pikniken. Közös buli, utánna folytatás nálam wink Privit Írj ! Üdv

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 18756db
Utolsó üzenet: ma 21:31

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!