Középkorú roma milf keres fiatal csődört szexre
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben meglepné otthon a férjem, és leszopná. Fényképes emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok. Van itt hölgy, vagy párt,aki szeret horgászni?
Sziasztok,
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sok sikert neked is az ismerkedéshez !
(Ez egy válasz EnjoyKinky üzenetére (ma 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:16

A bácsi nem duzzog, csak emberi viselkedést vár... De már kezdem elfogadni, hogy feleslegesen mert itt arc nélkül mindenki hihetetlenül vagyány és felvilágosult!
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
A bácsi nem duzzog, csak emberi viselkedést vár... De már kezdem elfogadni, hogy feleslegesen mert itt arc nélkül mindenki hihetetlenül vagyány és felvilágosult!
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is.... (Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:13
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is.... (Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Megséetődni meg lehet! A nem válasz is egy válasz szokták mondani. De én nem hitegetek mást , ha tudom hogy úgy sem akarok tőlük semmit sem. És kedves társkeresős kollega, minden hónapban írsz nekem , 1-2 alkalommal szépen válaszoltam hogy nem egymást keressük. Azt hogy te nem fogod fel , hogy nem az apukátam kersem szexpartnernek az a te hibád nem az enyém. Mennyél inkább duzzogni a patikába és ne ide. Köszönöm!
Ezen a héten csütörtök és vasárnap között Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok, 50-es parkent keresünk hasonló korú és gondolkodasu párt hosszú távú baratsagra. Salgótarján, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeke
Megséetődni meg lehet! A nem válasz is egy válasz szokták mondani. De én nem hitegetek mást , ha tudom hogy úgy sem akarok tőlük semmit sem. És kedves társkeresős kollega, minden hónapban írsz nekem , 1-2 alkalommal szépen válaszoltam hogy nem egymást keressük. Azt hogy te nem fogod fel , hogy nem az apukátam kersem szexpartnernek az a te hibád nem az enyém. Mennyél inkább duzzogni a patikába és ne ide. Köszönöm!
(Ez egy válasz EnjoyKinky üzenetére (ma 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek!!!
Vagyis nem kihivás hanem lehetetlen küldetés.... (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (ma 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:39
Vagyis nem kihivás hanem lehetetlen küldetés.... (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (ma 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már helyben vagyunk téged sem kell félteni. A válaszolás neked is nagy kihívást jelent!!
Ha már helyben vagyunk téged sem kell félteni. A válaszolás neked is nagy kihívást jelent!!
(Ez egy válasz sciga üzenetére (tegnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:52

Kár hogy a csak kamuzok. Elkéritek a másik elérhetőségét ,képeket kértek , ugy hogy ti nem küldtök magatokról semmit sem. Itt jelzem mindenkinek hogy lehet próbálkozni , de itt egy unatkozó fotelhuszár van a profil mögött szerintem aki ezen élvezkedik.
Ha van pár fölösleges órád ,esetleg egy pár fele km a kocsidban nyugodtan próbálkozzatok náluk/nála.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek
Ha van pár fölösleges órád ,esetleg egy pár fele km a kocsidban nyugodtan próbálkozzatok náluk/nála.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek
Barcikai csajost keresek...
Sziasztok! Ma este hölgy/pár egy izgalmas kalandra, adatlapom szerint? Utazni tudok..
Sziasztok ! 35 éves, átlagos, egyedülálló, heteró férfi vagyok. Péntek/szombat este hölgy/pár társaságát keresem a miskolci pikniken. Közös buli, utánna folytatás nálam
Privit Írj ! Üdv