Ma este, hölgy pár?
Hölgytag szexre vágyik!
Privátban jentkezz.
Privátban jentkezz.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Mi is felvettük a kapcsolatot, és hirtelen képcsere után felszívódtál. Szóval nem tudom mi oknál fogva csinálja ezt az itt lévő férfiak fele (már akivel eljutunk idáig) , de szerintem ez szánalmas. Menyél inkább sakkozni vagy valami ,de ha annyi merszed sincsen hogy egy találkozón megjelenj , akkor fogalmam sincs mi keresnivalód van ezen az oldalon. Szánalmas szélhámos vagy , aki a fotelből élvezkedik. Ennyi vagy valójában.
(Ez egy válasz Szekeres920715 üzenetére (tegnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:07
(Ez egy válasz Szekeres920715 üzenetére (tegnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer irtál rám kértem egy képet mert nincs az adatlapodon nem küldtél mondtam h nem megyek szerintem megválogathatom kivel találkozok kivel nem
Sziasztok! Párokhoz,társaságokhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Ma estére keresek Hölgy társaságot Mezőkövesd-Eger vonzáskörzetében! Ha egyedül vagy és lenne kedved,jelentkezz!
Szilveszteri buliba csatlakoznék szóló pasi Borsodban
Sziasztok! Van olyan srác aki elcsábítaná a párom. Nem lesz nehéz szerintem mivel ez egy bosszú dugás lenne a részérölt. 50 éves, 47 kg szűk szőrös pucijú.
boldog uj evet mindebkinek Nyitott párokkal ismerkednek akik benne volnanak sok mindenben! Hely kellene utazni tudnek+
Boldog új évet kívánunk, minden valós csoport tagnak.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Január 20 környékén lessz valaki,vagy lenne kedve jönni Salirisbe szaunazni esetleg?
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Miskolcon ma délig fogadnék párt lakásomban. Hozd el a párod iranyits mit tegyek vele. Vagy lehetek csak kukkoló is közbe ki verem rátok
Egyszer irtál rám kértem egy képet mert nincs az adatlapodon nem küldtél mondtam h nem megyek szerintem megválogathatom kivel találkozok kivel nem
(Ez egy válasz Boxert üzenetére (2025. 12. 27. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 27. szombat 08:35
Sajnos valóban kamus vagy mert találkozni soha nem mersz,mindig pint vendégek váratlanul érkeznek! Képeket azt kéregetsz azrán kivered rá és pár napig elvagy!
Sziasztok!
Eger és környékén keresünk!
Eger és környékén keresünk!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Mi már ma is itt vagyunk a családdal szivesen ismerkedünk.
Ti merre mi korona hotel (Ez egy válasz Boxert üzenetére (tegnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti merre mi korona hotel (Ez egy válasz Boxert üzenetére (tegnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

lomeksz