Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Gyöngyösön keresek pasit aki szopni szeretne tiszta ápolt pasit minden bonyodalom mentesen.én szopatni szeretnék üriteni és kész csak helyel rendelkezök keresenek privátba.heti 1 vagy 2 alkalomra keresek
Sziasztok!
Péntek szombat vasárnap Egerszalókon leszünk kettesben. Adatlapunk alapján keresünk. Helyünk nincs.
Péntek szombat vasárnap Egerszalókon leszünk kettesben. Adatlapunk alapján keresünk. Helyünk nincs.
Holnap éjszaka párhoz csatlakoznék akár csak kukkolóként is Heves Nógrád Pest megye
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, helyem is van.
Sziasztok!
Kísérleti jelleggel szeretnék egy programot csinálni.
Mivel naturistakent elek így szeretnék szervezni egy programot ahol más naturistákkal tudnánk megismerni egymást. A program amit elképzeltem abból állna, hogy a lakásomon tartanék egy naturista összejövetelt ahol beszélgetnénk, társasoznánk, ha pedig valakinek akár többre is lenne kedve annak van lehetősége más szobába is átfáradni.
Elképzelésem elsősorban velem együtt 6 emberrel valósulna meg. Elsősorban párok és hölgyek jelentkezését várnám, azonban értelmes férfiak jelentkezését se utasítom el, a helyek függvényében.
Azért, hogy lehetőleg homogén legyen a társaság legalább két női résztvevővel szervezném meg ezt a programot. Korban nem szeretnék kitételeket tenni az elején, számomra a kor nem számít.
A helyszín Nyíregyháza, pontosabban akkor írom meg, amennyiben számítok a részveteledre.
Amennyiben jelentkezni szeretnél várom privát megkeresésed ahol a tárgy:buli (csupa nagybetűvel), a profilodon pedig lehetőleg legyen 2 kép amivel látom, hogy valódi, komoly személyről van szó. Egy rövid bemutatkozást szeretnék kérni. Ez után, hogy biztosítani tudjam a társaság értelmi homogenitását is megismernénk egymást írásban is, ha pedig megvan a kellő számú, személyű jelentkező, már csak az időpontot beszélnénk meg!
Kísérleti jelleggel szeretnék egy programot csinálni.
Mivel naturistakent elek így szeretnék szervezni egy programot ahol más naturistákkal tudnánk megismerni egymást. A program amit elképzeltem abból állna, hogy a lakásomon tartanék egy naturista összejövetelt ahol beszélgetnénk, társasoznánk, ha pedig valakinek akár többre is lenne kedve annak van lehetősége más szobába is átfáradni.
Elképzelésem elsősorban velem együtt 6 emberrel valósulna meg. Elsősorban párok és hölgyek jelentkezését várnám, azonban értelmes férfiak jelentkezését se utasítom el, a helyek függvényében.
Azért, hogy lehetőleg homogén legyen a társaság legalább két női résztvevővel szervezném meg ezt a programot. Korban nem szeretnék kitételeket tenni az elején, számomra a kor nem számít.
A helyszín Nyíregyháza, pontosabban akkor írom meg, amennyiben számítok a részveteledre.
Amennyiben jelentkezni szeretnél várom privát megkeresésed ahol a tárgy:buli (csupa nagybetűvel), a profilodon pedig lehetőleg legyen 2 kép amivel látom, hogy valódi, komoly személyről van szó. Egy rövid bemutatkozást szeretnék kérni. Ez után, hogy biztosítani tudjam a társaság értelmi homogenitását is megismernénk egymást írásban is, ha pedig megvan a kellő számú, személyű jelentkező, már csak az időpontot beszélnénk meg!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Egerben a héten 17-20 óra között gecit nyelnék.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! hmHétköznap délelőtt- kora délután párokkal szívesen ismerkednék.
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
40 - es sportos férfi vagyok.
Szép napot!
Sárospatak -Szerencs térségében Csinos roma lányokkal ismerkednék, alkalmi vagy akár hosszabb távú szex kapcsolatra.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Tiszaújváros Miskolc útvonalon hölgy,vagy pár?Autós kaland?
Hali. Ma Eger térségében valaki? Pár vagy hölgy?
Heves megyei diszkrét ápolt biszex pasit keresek lehetöleg helyel rendelkezöt
Sziasztok!Barcikai csajost keresek...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd környékén
Sziasztok!
Akár most is helyem van.
Akár most is helyem van.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!