Ezt amit írtál nem az oldalnak szokták jelenteni. De ők segítőkészek.
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (ma 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:18
Ez nem fenyegetés , figyelmeztetés, mert ugyebár senki se tudja hogy ti is mit csináltok a elküldött képekkel ! Ha meg szabályt sértettem jelentsd az oldalnak ők eldöntik ki milyen szabályt sértett meg.
Ez nem fenyegetés , figyelmeztetés, mert ugyebár senki se tudja hogy ti is mit csináltok a elküldött képekkel ! Ha meg szabályt sértettem jelentsd az oldalnak ők eldöntik ki milyen szabályt sértett meg.
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:15
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolod? Te milyen nevelést kaptál hogy gyerekekkel munkahellyel fenyegetést? Patkányozol. Ezt tudod minek hívják ugye?
Gondolod? Te milyen nevelést kaptál hogy gyerekekkel munkahellyel fenyegetést? Patkányozol. Ezt tudod minek hívják ugye?
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (ma 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyél inkább és fejezzétek be az emberek szopatását! Érdekes mód nem egy ember jelezte már hogy gusztustalan amit csináltok ! Többek között én is XD , magyarázkodhatunk minden hol , de hidd el ti jártok jobban ha törlitek az össze embertől kapott képeket és befejezitek ezt itt és most
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyukád elszényelné magát ha tudja hogy ilyen nevelést kaptál
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt lesz hol megmagyaráznod
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (ma 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:09
Nyugalom. Gyűlnek itt az emberek úgy látom. Most majd apuci fellép majd a 5 kamu profiljáról valamelyikre hogy ennek az ellenkezőjét bizonyítsa , de nem baj mint írva vagyon addig húzzák itt a népet és kunyerálják ki a képeket tőlük fölöslegesen (és ki tudja mit csinálnak vele ) , amég a végén ők esnek pofára ,de nagyon
B.B
B.B
Miskolc és környékén keresek aktív partnert. Hely megoldott.
Azért írtam rá,mert kiírta,hogy faszt szeretne szopni!Viszont hazudott és nem én vagyok az első,sem az utolsó,akit átbaszott!Honnan tudod,hogy milyen a stílusom???Ha megvezetnek,te sem örülnél neki!
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
És megjött a háttérben megbúvó csöves férj is aki ezeket a háttérből irányítja XD
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugalom. Gyűlnek itt az emberek úgy látom. Most majd apuci fellép majd a 5 kamu profiljáról valamelyikre hogy ennek az ellenkezőjét bizonyítsa , de nem baj mint írva vagyon addig húzzák itt a népet és kunyerálják ki a képeket tőlük fölöslegesen (és ki tudja mit csinálnak vele ) , amég a végén ők esnek pofára ,de nagyon
B.B
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:46
B.B
Még fasszopónak sem nevezném,mert előző héten ráírtam,hogy megyek vissza Pestre és találkozhatnánk valamelyik nap.Válaszként érkezett,hogy melyik nap jó,erre ráírtam és azt a választ kaptam,hogy nem egymást keressük!Mi a gecinek vannak fent ilyen nyomorult emberek???Hetente 1200 km-et megyek,munkán kívül és még találkozni sem képes a rusnyaság!De ő faszt szeretne szopni!És még lehetne itt neveket sorolni!
Ha rusnya minek írtál? A stílusod elárul mindent
ma 21:46
Még fasszopónak sem nevezném,mert előző héten ráírtam,hogy megyek vissza Pestre és találkozhatnánk valamelyik nap.Válaszként érkezett,hogy melyik nap jó,erre ráírtam és azt a választ kaptam,hogy nem egymást keressük!Mi a gecinek vannak fent ilyen nyomorult emberek???Hetente 1200 km-et megyek,munkán kívül és még találkozni sem képes a rusnyaság!De ő faszt szeretne szopni!És még lehetne itt neveket sorolni!
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (ma 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:44
Nem unjátok még ezt? Vagy az ember megint unatkozik otthon és próbálja itt szopatni a népet? Beteg állatok!
Ha annyira a férjed akarja hogy leszopják akkor miért nem ő ír a saját profiljával, mert ugyebár mind a kettőtöknek van. Bár tudjuk mind a ketten hogy a páros férfi tagja írja ki ezeket 99%-al csak szánalmas felvállalni magát
ugye kedves Attikatalin !!!!
Ha annyira a férjed akarja hogy leszopják akkor miért nem ő ír a saját profiljával, mert ugyebár mind a kettőtöknek van. Bár tudjuk mind a ketten hogy a páros férfi tagja írja ki ezeket 99%-al csak szánalmas felvállalni magát
És te nem unod még? Gondolom nem kellesz senkinek és ebben éled ki magad. A beírt szöveggel nem téged szólítottalak meg. Gondolom se nő nem vagy, sem pár tagja. Szóval le lehet koccolni. Bár amiket írsz téged minősít, nem minket.
Nem unjátok még ezt? Vagy az ember megint unatkozik otthon és próbálja itt szopatni a népet? Beteg állatok!
Téged nagyon! De ha erre élvezel mert nincs más csak csináld. Köszi nekünk meg van ami kell.Érdekes ,.............
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (ma 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:43
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (ma 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek, akivel közösen szophatom a férjem. Amennyiben van olyan pár, ahol a hölgy tag vállalná, örömmel venném a jelentkezést. Ha a pár férfi tagját izgatja, nézheti, illetve én is szopom őt a feleségêvel együtt. Emailben írjatok! Boldog új évet mindenkinek!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek, akivel közösen szophatom a férjem. Amennyiben van olyan pár, ahol a hölgy tag vállalná, örömmel venném a jelentkezést. Ha a pár férfi tagját izgatja, nézheti, illetve én is szopom őt a feleségêvel együtt. Emailben írjatok! Boldog új évet mindenkinek!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
Hölgyet keresünk mindkettőnk örömére , hellyel idővel rendelkező házaspár vagyunk . Csak komoly szándékkal rendelkező hölgy írjon . Nem szeretnénk kamusokkal időt pocsékolni . Előre is köszönjük szépen .További szép napot mindenkinek .
Hölgyet keresünk mindkettőnk örömére , hellyel idővel rendelkező házaspár vagyunk . Csak komoly szándékkal rendelkező hölgy írjon . Nem szeretnénk kamusokkal időt pocsékolni . Előre is köszönjük szépen .További szép napot mindenkinek .
B.U.É.K.!
Ma estére (is) keresek egy Nőt, illetve pár is szóba jöhet.
Ma estére (is) keresek egy Nőt, illetve pár is szóba jöhet.

vazelinator

Milly