Szabolcsi 48 éves pár bi vagy leszbikus hölgyek ismerkedni szeretne. aki a pár hölgy tagjával huncutkodni tudna.
Sziasztok. Vannak itt olyan párok akik szeretnek bicóval tekerni zúrazni és közben egy alkalmas helyen még állni huncutkodni a természetben? Szívesen találkoznánk velük
Szombaton Eger környékén szopnék
Nagyon ügyes vagyok, mert imádom!

A Hatvan-Eger vonalon, szombat délutánra (2-6 óra között) keresek közös masztis kalandot, de enyhe bi párhoz is szívesen csatlakoznék.
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran!
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Azért mert egy nagy KAMU!!!
(Ez egy válasz Roma_Pinát_BP üzenetére (tegnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:42

Szia!
Azt meg lehet tudni, hogy miért tiltottál le a google chat levélváltás után, miután lebeszéltünk egy találkát?
Meggondoltad magad, vagy totál más az ideálod, vagy egyenlőre válogatsz? Addig válogatsz, hogy fasz nélkül maradsz, vagy valami lankadtat kapsz majd meglátod!
Azt meg lehet tudni, hogy miért tiltottál le a google chat levélváltás után, miután lebeszéltünk egy találkát?
Meggondoltad magad, vagy totál más az ideálod, vagy egyenlőre válogatsz? Addig válogatsz, hogy fasz nélkül maradsz, vagy valami lankadtat kapsz majd meglátod!
Szia!
Meggondoltad magad, vagy totál más az ideálod, vagy egyenlőre válogatsz? Addig válogatsz, hogy fasz nélkül maradsz, vagy valami lankadtat kapsz majd meglátod! (Ez egy válasz milfroma55 üzenetére (tegnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Meggondoltad magad, vagy totál más az ideálod, vagy egyenlőre válogatsz? Addig válogatsz, hogy fasz nélkül maradsz, vagy valami lankadtat kapsz majd meglátod! (Ez egy válasz milfroma55 üzenetére (tegnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Középkorú roma milf keres fiatal csődört szexre
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben meglepné otthon a férjem, és leszopná. Fényképes emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok. Van itt hölgy, vagy párt,aki szeret horgászni?
Sziasztok,
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Egerben és környékén keresek napközbeni szabadidővel rendelkező partnert. Én sajnos csak akkor vagyok szabad 6-15 óráig. Szeretnék szopni, szopatni már végre. 48 férfias vagyok.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sok sikert neked is az ismerkedéshez !
(Ez egy válasz EnjoyKinky üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:16

A bácsi nem duzzog, csak emberi viselkedést vár... De már kezdem elfogadni, hogy feleslegesen mert itt arc nélkül mindenki hihetetlenül vagyány és felvilágosult!
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
Egyébként ha az apád lennék akkor kaptam volna választ is mert akkor úgy lennél nevelve!!! Viszont keress vissza kérlek és adj pontos infót mikor volt az az 1-2 alkalom amikor választ kaptam tőled??? Ilyenre nem emlékszem! Mert lehet, hogy idősebb vagyok viszont sem szenilis sem pedig idióta nem vagyok! Nem válaszoltál!!! De az iménti reakciód láttán azt gondolom jobb is....
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.