Alkalmi szexpartnert keresünk biszexuális alapon hármashoz a mai napra. Helyünk van , utazni tudj !
Hali, Miskolcon valaki aki megmassszirozná női tagunkat ,
Sziasztok. Egy 54/59 -es pár keres hétfőn délben
izgalmas programot Heves, Jász, esetleg Borsod megyékben.
izgalmas programot Heves, Jász, esetleg Borsod megyékben.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok.Magas izmos pasi olyan párral ismerkedne ma a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy 20cm es szerszámmal.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vele együtt vagy előtte.Illtve a hölgyet nyalnám.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit ,popsit imádok nyalni nagyon.Alkat nem számít!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok!
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Sziasztok! Hölgyekkel, párokkal ismerkednék, Egri vagyok.

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
" Hány éves vagy te királyfi?"
(Ez egy válasz in time üzenetére (tegnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:49

Óriási kamus, vigyázzatok vele! Fölöslegesen utaztunk a párommal 300 km-et utaztunk, aztán amikor odaértünk hirten örökre felszívódott. Ilyen buliba ne menjetek.
Most este gengbanghez keresünk 2 v 3 potens fèrfit.miskolcrol
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Óriási kamus, vigyázzatok vele! Fölöslegesen utaztunk a párommal 300 km-et utaztunk, aztán amikor odaértünk hirten örökre felszívódott. Ilyen buliba ne menjetek.
Óriási kapus, vigyázzatok vele! Fölöslegesen utaztunk a párommal 300 km-et utaztunk, aztán amikor odaértünk hirten örökre felszívódott. Ilyen buliba ne menjetek.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 05. 12. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 12. hétfő 22:37

Sziasztok !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, adatlapom szerint! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
Sziasztok.Magas izmos,pasi nagy mérettel,párhoz csatlakozna ma Heves megyében vagy többes házibuliba.