szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Sziasztok! Noszvajon ismerkednék ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sárospatak környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda) csatlakoznék párhoz, hölgyhöz!
Cuckold, 1+2, hotwife és sok más is érdekel!
Cuckold, 1+2, hotwife és sok más is érdekel!
Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
60+ pasziv bi vagy homo jolkurhato pasit keresek heves megyében diszkréció higénia adott és elvárt.az semgond ha párod is beszál.privátba keres......
Sziasztok, lány keresek hétvégi kalandozáshoz, illetve akár párt hetero alapon hölgy örömére.
Miskolcon, helyem is van, de szívesen megyek is.
Miskolcon, helyem is van, de szívesen megyek is.
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy hölgyet, vagy egy aranyos párt akik nyitottak a többesre, Hatvan és környékéről.
Aktívan sportolok ,de küllemre azért még férfiasan tökéletes vagyok (tehát van egy kis poci, amitől szabadulok)
Normális, jó humorral megáldott férfinak tartom magam.
Hosszútávra keresek egy hölgyet, vagy egy aranyos párt akik nyitottak a többesre, Hatvan és környékéről.
Aktívan sportolok ,de küllemre azért még férfiasan tökéletes vagyok (tehát van egy kis poci, amitől szabadulok)
Normális, jó humorral megáldott férfinak tartom magam.
Szerintem fotót nem írtak a kommentben.
Lehet , hogy elolvastad. (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 10. 15. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 15. szerda 13:23
Lehet , hogy elolvastad. (Ez egy válasz sciga üzenetére (2025. 10. 15. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom miért próbálkoztok ilyen módon. Fényképes jelentkezést kértek e-mailben úgy hogy rólatok semmi sincsen fent , azért ezt soha sem értettem így hogy lehet ismerkedni. Nekem ennek teljesen átverés szaga van ami csak a képgyűjtögetésről szól.
Szerintem azért keresnek mindig estére, mert van életük, munkájuk. Lehetséges, hogy 8-16:30 ig dolgoznak. Az is lehet, hogy van gyermek a családban. Tehát csak estére tudják szabaddá tenni magukat, amikor mondjuk a gyerek nincs otthon. Pl nagyszülőknél van stb. Ezer oka lehet
Na meg azért az ember este huncutkodik. (Ez egy válasz vazarelli80 üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:00

Na meg azért az ember este huncutkodik. (Ez egy válasz vazarelli80 üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Miért mindig csak estére kerestek, napközben valamikor esetleg nem lehetséges? Üdv Zsolt!
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Nehogy már hozzád igazodjanak ember
. Az meg teljesen nonszensz ,hogy ezt még te kéred számon őket , hogy miért az esti órákban keresnek csak.
(Ez egy válasz vazarelli80 üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:00

Sziasztok! Miért mindig csak estére kerestek, napközben valamikor esetleg nem lehetséges? Üdv Zsolt!
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok”! Srácot vagy párt keresünk esti 3-as, 4-es kalandhoz!
Sziasztok, hölgyet keresünk harmadiknak 31F 24N(bi) fiatal pár vagyunk (utazni tudunk, helyszínt biztositsuk.)
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Hölgyet keresünk harmadiknak Balassagyarmat környékén duci szexpartneremmel, elsődlegesen az én örömömre, és egyenlőre úgy néz ki, hogy csak hetero alapon. Aztán a többit meglátjuk.
A szexpartnerem duci, nagy mellű, maximálisan feszes, nagyon finom bőrű, 40es nő. Borotvált, és nem dohányzó.
A szexpartnerem duci, nagy mellű, maximálisan feszes, nagyon finom bőrű, 40es nő. Borotvált, és nem dohányzó.
Sziasztok ma estére 18óratol keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Adatlapom alapján ismerkednék párral! Szívesen masszíroznám, kényeztetnék, kiadósat szexelnék csinos feleséggel, a férje előtt!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!