Miskolci párnak helyet biztosítanék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Írni se tudsz ember
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:27

vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
hely kellene utazni tunek
Szoni imadot keresek kor alkat nem szamit
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hallllo. Andi vagyok. Ki szopná le velem a pasim?
Ma eljösz?
Keresek paromnak egy szexpartnert ma estére Eger mellett
Keresek paromnak egy szexpartnert ma estére Eger mellett
Ma eljösz?
Hello?
Hello?
Ma eljösz?
Hello?
Hello?
vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
Olyan nőt keresek aki megtanítana jól nyalni
Pasis kaland ? Borsod, Nógrád , Heves megye ? Írj
Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
Sziasztok.Párram ismekednék ma este Demjén termál fürdőben.Szaunázés,fürdőzés erotika.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák,vagy előtte.Illetve a hölgyet nyalnám!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon!Alkat nem számít!
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hölgyet keresek Borsodban....
Sziasztok
Van itt egyáltalán hölgy vagy pár Balassagyarmat Vác vonalon vagy környékén? Vagy mindenkinek megvan a partnere akivel baszik vagy én csinálok valamit rosszul. Privátban írjon ha valaki nő létére dugna velem is alkalmi de rendszeres kapcsolatot keresek. Diszkréció adott és elvárt
Van itt egyáltalán hölgy vagy pár Balassagyarmat Vác vonalon vagy környékén? Vagy mindenkinek megvan a partnere akivel baszik vagy én csinálok valamit rosszul. Privátban írjon ha valaki nő létére dugna velem is alkalmi de rendszeres kapcsolatot keresek. Diszkréció adott és elvárt
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt