Sziasztok.
Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!
Heteró párral ismerkednék.
Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!
Heteró párral ismerkednék.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…..
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
párt kukkolnék borsodban
Miskolcon fogadnék párt lakásomban kukkolásra. Privátba várom a folytatást
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
Egerben (vagy a környékén) afterező párral ismerkednénk!
Egerben (vagy a környékén) afterező párral ismerkednénk!
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a feleség előtt vagy vele közösen.Imádok női puncit popsit nyalni!Alkat , kor nem számít!
Ma, január 2-án megyünk délután nudista termál fürdőbe Füzesabony mellé. Ha pár csatlakozna útitársnak, örülnénk!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Miskolc és környékén keresek aktív partnert. Hely megoldott.
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek, akivel közösen szophatom a férjem. Amennyiben van olyan pár, ahol a hölgy tag vállalná, örömmel venném a jelentkezést. Ha a pár férfi tagját izgatja, nézheti, illetve én is szopom őt a feleségêvel együtt. Emailben írjatok! Boldog új évet mindenkinek!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!
Hölgyet keresünk mindkettőnk örömére , hellyel idővel rendelkező házaspár vagyunk . Csak komoly szándékkal rendelkező hölgy írjon . Nem szeretnénk kamusokkal időt pocsékolni . Előre is köszönjük szépen .További szép napot mindenkinek .
Hölgyet keresünk mindkettőnk örömére , hellyel idővel rendelkező házaspár vagyunk . Csak komoly szándékkal rendelkező hölgy írjon . Nem szeretnénk kamusokkal időt pocsékolni . Előre is köszönjük szépen .További szép napot mindenkinek .
B.U.É.K.!
Ma estére (is) keresek egy Nőt, illetve pár is szóba jöhet.
Ma estére (is) keresek egy Nőt, illetve pár is szóba jöhet.
viszont kivánom nektek is
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!

vazelinator

Shameless
Michaela 2