Senki nem ér rá Eger környékén spontan szaunás vagy fürdözös kalandra?
Sziasztok! Holnap Miskolcon napközben elhanyagolt feleséget kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék. Írj vagy írjatok privátban és megbeszéljük.
Engem izgatna ! De azt szeretném hogy közben nyaljad a segglukam ! Szépen finoman
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (ma 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:18

sziasztok vannak e erre fele olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hatvan most valaki
sziasztok vannak e erre fele olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma este esetleg még volna pár, akik kalandoznának velem?
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Hölgyet keresnék sexre minden érdekel Mályi és környéke

Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok.Kissebb csoporthoz szívesen társulnank Kazincbarcika es Ózd között.Kiszeretnenk probani a csoportos szexet.
Sziasztok!
Szívesen találkoznék ma napközben párral , hölggyel!
Privátban keress!
Üdv mindenkinek!
Szívesen találkoznék ma napközben párral , hölggyel!
Privátban keress!
Üdv mindenkinek!
Ma délután pár aki csatlakozna nudizni telkemen a Tisza tónál csendes eldugott helyen napozó ágyak,madár csicsergés,zene napsütés.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szia. Aktuális még?
(Ez egy válasz Bedlover33 üzenetére (ma 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hevesben ----hevesen
(Ez egy válasz bigpassion üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45

Pár vagy Hölgy Heves megyében? Itt pihenek, tehát hely is van de mobilis is vagyok

Pár vagy Hölgy Heves megyében? Itt pihenek, tehát hely is van de mobilis is vagyok

Ma vagy holnap estére keresünk jóképü nagy intimmel pasit vagy attraktiv párt..
Éjszakai fürdözésre vagy szaunazni eger környékén
Képpel jelentkezz
Éjszakai fürdözésre vagy szaunazni eger környékén
Képpel jelentkezz
Köszönöm csak elmúlt az éjjel .
(Ez egy válasz Mesterzsadrienn üzenetére (ma 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Amatör masször hölgyet maszírozna kortól,alkattól függetlenül. (a végén happy finish ha szeretnéd) Távolság nem probléma ésszerü kereteken belül.