Diszkrét párt keresek hosszútávú kapcsolatra. Heves,Borsod,Szolnok,Pest megye.
kinek Károlyt, kinek karácsonyt, nekem egy Karina is jó lesz
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt olyan nő akinek kéne a fa alá egy becsomagolt szolga, akivel bármit megtehetne?
Az a te dolgod ,hogy hogyan kezeled ezeket a dolgokat. Attól hogy nemleges választ kapsz nem kell itt kiélned magad! Ez egy társkereső és igen is vissza szokták utasítani az embert!! Ha ezt nem tudod elfogadni akkor ne itt keresgélj hanem máshol. Az meg hogy így nyílvánulsz meg az annyit jelent hogy még annyi esélyed se lesz itt mint eddig. A diszkréció szót meg írd bele a szótáradba szerintem !
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (tegnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:56
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (tegnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
A világ legnagyobb kamugépei vagytok , nem tudom te vagy az agybeteg férjed írogatja ezeket a posztokat , de legalább egy fél tucat embert átvertetek már itt akikről én tudok. Kikunyeráljátok a képeket , és utána egy nemleges választ sem kap senki sem. Több profillal szédítitek itt az embereket , többek között a Attikatalin névre hallgató profil is ti vagytok. Szánalmas amit csináltok , és beteges is. Remélem a karma vissza csap majd rátok. Ne felejtsétek hogy van aki ismerhet titeket , nehogy véletlen közhírré mennyen a munkahelyen vagy bárhol hogy unalmatokban patkány módon embereket vertek át ! Biztos büszkék lennének anyára meg apára a gyerekek is ....
. Szóval gondolkozzatok el rajta hogy meddig szeretnétek ezt a játékot űzni itt mert sok embernek nem füllik ez !
. Szóval gondolkozzatok el rajta hogy meddig szeretnétek ezt a játékot űzni itt mert sok embernek nem füllik ez !
A világ legnagyobb kamugépei vagytok , nem tudom te vagy az agybeteg férjed írogatja ezeket a posztokat , de legalább egy fél tucat embert átvertetek már itt akikről én tudok. Kikunyeráljátok a képeket , és utána egy nemleges választ sem kap senki sem. Több profillal szédítitek itt az embereket , többek között a Attikatalin névre hallgató profil is ti vagytok. Szánalmas amit csináltok , és beteges is. Remélem a karma vissza csap majd rátok. Ne felejtsétek hogy van aki ismerhet titeket , nehogy véletlen közhírré mennyen a munkahelyen vagy bárhol hogy unalmatokban patkány módon embereket vertek át ! Biztos büszkék lennének anyára meg apára a gyerekek is ....
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (tegnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:30
(Ez egy válasz Lénaszöszi üzenetére (tegnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mivel egész évben jó kislány voltam, ezért a két ünnep között szeretném meglepni magam két fasszal, amit egyszerre szophatok. Vállalkozó kedvű, ápolt férfiakat keresek Hatvan és környékéről. Fényképea emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok! Akár ma estétől is egészen január 5.-ig, adatlapom szerint ismerkednék, párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Szóló hölgyet is kényeztetnék.. Utazni tudok.
Karit, Károlyt, esetleg karácsonyt?
(Ez egy válasz _Ert üzenetére (tegnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mivel egész évben jó kislány voltam, ezért a két ünnep között szeretném meglepni magam két fasszal, amit egyszerre szophatok. Vállalkozó kedvű, ápolt férfiakat keresek Hatvan és környékéről. Fényképea emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok !
Nőt keresek, kellemes két ünnep közötti együttlétre, elsősorban Miskolcon, de utazni nem gond.
Kellemes Ünnepeket
Nőt keresek, kellemes két ünnep közötti együttlétre, elsősorban Miskolcon, de utazni nem gond.
Kellemes Ünnepeket
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Viszont Nektek is es mindenkinek itt! Boldog Karit!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (tegnap 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Akár ma estétől is, egészen január 5.-ig adatlapom szerint párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, és szóló hölgyet is kényeztetnék. Utazni tudok.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Sziasztok Miskolcon pasit párt keresek!
Irtam
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 18:53
Párt illetve fiút keresünk maestére fogadnitudunk ,viberszam előny.
Aktiv bi autós kalandra?
Borsod,Heves megye
Borsod,Heves megye
Sziasztok. Ápolt párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel

vazelinator

Bape0034
Natalli