Szia , sziasztok ! wink
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Ez egy privát beszélgetés.
Sajnos akkor így tárgytalan ! Idióta ! Egy perc letölteni a Vibert ! Te hol élsz ? Buta paraszt ! Eszetlen szarfaszu ! Takarodj de anyádat megbasznam mondjad neki
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Nagyon szívesen találkoznék veletek
nagyon vonzanak a 3 más biszex játékok.nincs Viberem WhatsApp van
Ezt az üzenetet szexbiszex felhasználótól kaptam...
Sajnos akkor így tárgytalan ! Idióta ! Egy perc letölteni a Vibert ! Te hol élsz ? Buta paraszt ! Eszetlen szarfaszu ! Takarodj de anyádat megbasznam mondjad neki
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Nagyon szívesen találkoznék veletek

Ezt az üzenetet szexbiszex felhasználótól kaptam...
Én tuti
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (tegnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:39

Sziasztok egyenlőre erdeklődnék melyik férfi vagy pár szeretné nézni ahogy szeretkezünk és ki verné neki a baràtnőm a végén gyöngyös hatvan környék
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Sziasztok!
Szombaton Miskolcon vagy környékén találni valami bulit? Swinger esetleg?
Szombaton Miskolcon vagy környékén találni valami bulit? Swinger esetleg?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Minden jóban benne vagyok. Vékony átlagos, sportos testalkat előny. Hely van.
Heves településen vagy környékén keresek párt vagy hölgyet minden érdekel heteró alapon
Sziasztok....Nyalni imádó pasi titkos partnert keres..hosszabb távra. Heves vármegye...
Borsod holnap napközben kaland valaki
Hmmm, izgalmasnak hangzik.
(Ez egy válasz Jofiu6969 üzenetére (tegnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:39

Sziasztok egyenlőre erdeklődnék melyik férfi vagy pár szeretné nézni ahogy szeretkezünk és ki verné neki a baràtnőm a végén gyöngyös hatvan környék
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Privátba írjatok
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Szia! De kár h Miskolcról nem Putnok felé jössz !!!!!
(Ez egy válasz Brad444 üzenetére (tegnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap 12 én Miskolc- Sátoraljaújhely közt autós kaland valaki?
Sziasztok! Párral ismerkednek akiket izgat a cuckold.
Gondoldel mire ezt leirta
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2025. 06. 10. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! K.barcika és környékén szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz!☺️
Sziasztok!
Sziasztok!
Eger környékén keresek olyan egyedülálló vagy elhanyagolt hölgyet akik szereti ha kinyalják őket!
Eger környékén keresek olyan egyedülálló vagy elhanyagolt hölgyet akik szereti ha kinyalják őket!
Jézusom!
…
…