Hölgy,pasi,pár.....??
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok. Pásztó-Gyöngyös-Hatvan vonalon keresek szexpartnert a mai vagy a holnapi napra. Utazni tudok és fogadni is.
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!
(Ui.:Idős férfiak nem keresek , kitöltótt adatlapod és legalább 1 képed legyen fent a gyorsabb ismerkedés kedvéért)
További szép napot és jó keresgélést!

Sziasztok! Korban, alkatban hozzánk hasonló nem dohányzó párral ismerkednénk, a környékünkről ma estére. Párcserés szexre hetero alapon! CSAK PÁR!!!!
Gyöngyösi mind kétrészröl biszex páral ismerkednénk
Egerben ma este valaki- k pajzán kalandra? Igényesség !
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Kedd este éjszaka Tiszavasváriban leszünk , bi párt, pasit keresünk mi 58éves molett pár vagyunk. Helyünk van.
Amennyiben komolyan gondoljátok írjatok rám kérlek .
Küldtem privi üzit elérhetőséggel.
Köszönöm (Ez egy válasz Norbi és Edó üzenetére (ma 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:17
Küldtem privi üzit elérhetőséggel.
Köszönöm (Ez egy válasz Norbi és Edó üzenetére (ma 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szükségünk lenne egy fiú partnerre most hajnalban. Miskolc mellett lakunk. Csak fogadni tudunk, és csak is nagy mérettel rendelkező srácot. Edó és Norbi
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Szükségünk lenne egy fiú partnerre most hajnalban. Miskolc mellett lakunk. Csak fogadni tudunk, és csak is nagy mérettel rendelkező srácot. Edó és Norbi
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Holnap délelőtt Mezőkövesd környékén ismerkednék.
Feleség dupla örömre ismerkednénk .....
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párok,pasik,csajok?? Eger-Tiszafüred-Miskolc-Gyöngyös környéke..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok! Ma este feleséget, barátnőt kényeztetnék párja előtt vagy közösen, igény szerint! Adatlapom alapján…
Végülis...
!Kitartás ....
(Ez egy válasz Nagyfiu101 üzenetére (tegnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolc-Barcika vonalon ismerkednék párral, akár hosszú távra is. Beszélgessünk kicsit és meglátjuk mi alakul.
Akkor nem is olyan rossz, nekem semmi, szóval ennél a kevés is több...
(Ez egy válasz barcikai üzenetére (tegnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Mai napra keresünk barátnőmnek ferfit cuckoldra
Heves megye
Gyöngyös Eger Hatvan
Fogadni tudj
Mai napra keresünk barátnőmnek ferfit cuckoldra
Heves megye
Gyöngyös Eger Hatvan
Fogadni tudj