Sziasztok 26 eves miskolci srac 180 cm 75 kg 19 cm intimmel erdekelne parokat vagy holgyeket minden jora ?
utazas megoldhato
irjatok

Sziasztok engem erdekelne, tudtok irni?
(Ez egy válasz SanyiSzilvi üzenetére (ma 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:55

Sziasztok
Ma dél körül lenne valakinek kedve nézni, vagy talán csatlakozni egy Miskolci párhoz?
Ma dél körül lenne valakinek kedve nézni, vagy talán csatlakozni egy Miskolci párhoz?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Ma délután egy unatkozó hölgy játszótársa lennék.
Ma délután egy unatkozó hölgy játszótársa lennék.

Hello
Irjatok (Ez egy válasz SanyiSzilvi üzenetére (ma 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok (Ez egy válasz SanyiSzilvi üzenetére (ma 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sziasztok MA estére vagy holnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnék,illetve a hölgyet nyalnám!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni!
Én csatlakoznék,, írjatok
(Ez egy válasz SanyiSzilvi üzenetére (ma 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Sziasztok
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok, szombat este keresünk programot
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon keresek partnert.

Sziasztok! K.barcika és környékén hölgy, pár?
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van ! Irjatok bátran !
Gyöngyös és környékén mostanában valaki?????
Ma Miskolcon szopatnék, ápolt hetvenes normál mérettel.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Vagy szingli nőket! MEZŐKÖVESD KŐRNYÉKE!
ez engem is nagyon érdekelne!
(Ez egy válasz Harman3 üzenetére (tegnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:05

Tudja valaki,Eger vagy környékén van olyan autós hely ahova párban vagy szólóban lehet ismerkedni,esetleg kukkolni?