Sziasztok. Szeretnék ismerkedni Gyöngyös környékén. Ha szereted a magas és mackós alkatú pasikat akkor írj bátran.
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Jővő hét szerdára keresünk most egy csinos vörös högytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testakattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társk
eresőben.
eresőben.
Szivesen ismerkedem ha gondoljátok
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 25. péntek 20:09

Sziasztok fiúk...Pàrként keresünk fiatal fiú barátot...Miskolc környékén...Ígéret ezer van,Kifogás annál több... Ma úgy gondoljuk,utoljára keresünk....Viberünk van...
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Egerben ma este!?
Párok?
Egerben ma este!?
Párok?
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet közösen szopnánk a feleségével.És a feleséget ki lehet nyalni puncit popsit.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon,
!Kor alkat nem számít!
!Kor alkat nem számít!
Sziasztok kivancsi hetero pasit kenyeztetnek miskolcon !
Kepem van az oldalamon
Kepem van az oldalamon
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
A ma esti párnak nem jó ezért lehet ma is!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
A ma esti párnak nem jó ezért lehet ma is!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok, 50-es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt hosszútávú baratsagra, extrakkal. Helyünk van, utazni is tudunk. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén. Vasárnap ha jó idő lesz készülünk Nyekre nudizni.
Mai napon kora délután,,Nyéki tavak,családi nudista heylen leszünk.
Gyertek!
Gyertek!
Hali, engem érdekelne
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:55

Sziasztok! Srácot vagy srácokat keresünk a ma estére a lánytag kényeztetetésére!
Most hétvégére keresem Úrnőm, aki mindenféle mocskos és durva dolgot tenne velem
Sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugjak vagy hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod) Hátha valaki, de senki....
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű, átlagos, megbízható, diszkrét, korrekt sráccal 18-43 év között.
Hölgyet, párt keresek Borsodból.
Sajnos Gyöngyösön vagy környékén nincs egy belevalo biszex pár:( esetleg nográd vagy borsodba lene? Diszkrécó higénia adott és elvárz