Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom ! smile
További szép napot mindenkinek!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Holnap napközben hölgy vagy pár társasága lennék.
Borsod / Heves megye
Holnap napközben hölgy vagy pár társasága lennék.
Borsod / Heves megye
Duci. Bocsi, bár szerintem mindenki kitalálta.
Szóval kereslek, ha létezel! (Ez egy válasz Popop üzenetére (ma 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:11
Szóval kereslek, ha létezel! (Ez egy válasz Popop üzenetére (ma 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! uci, kövér hölgyet kényeztetnék holnap délelőtt. Nálam ez a csinos, és a gyengém. Helyem délelőtt van. Puszi
Sziasztok! uci, kövér hölgyet kényeztetnék holnap délelőtt. Nálam ez a csinos, és a gyengém. Helyem délelőtt van. Puszi
Sziasztok valaki Mezőkövesd környéke ?
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Miskolc és környékén ismerkednék párral. Hosszabb távra házibarát lennék, vagy akár alkalmi. 40es, igényes pasi vagyok. Nincs korhatár, beszélgessünk és kiderül van-e szimpátia.
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok.Bi tagú pár? Férjet szopnám a feleség előtt vagy vele együtt! Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon.Kor alkat nem számít!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!

szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Hozd el a feleséged és mondd mit tegyek vele, vagy add kölcsön pár órára. Miskolc
Olyan nőt keresek akinek van felcsatolhatósa.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok! Ma estére keressük partnerünket, aki csatlakozna párosunkhoz. Hölgy, pár, esetleg szóló férfi személyében. Kizárólag a közelből! Fényképes emaileket várunk!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!