Pedig már régóta itt vagytok ! Szokhattátok volna ezeket!
respekt
(Ez egy válasz csaksex üzenetére (ma 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:19

Hölgyeim,uraim. A gyenge elméjüek kedvéért. A sportos az sportosat jelent,nem vagy sportos ha tédig lóg a beled,a tokád a mellkasodat surolja. Nem vagy ápolt ha zsiros a hajad,koszos a körmöd alatt,izzadt vagy,posadt szagod van. Foghijjas,büdös leheletü,retek bázisok nagyon kérem ne irjanak. (NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT)
Mielött irsz,nézz tükörbe és olvass utánna mit jelent az,hogy ápolt,sportos,jó megjelenésü. Fogalmatlan vagyok,hogy a koszfészkeknek honnan van ennyi önbizalma!
Mielött irsz,nézz tükörbe és olvass utánna mit jelent az,hogy ápolt,sportos,jó megjelenésü. Fogalmatlan vagyok,hogy a koszfészkeknek honnan van ennyi önbizalma!
Párokkal ismerkednék Jászberény ill környékéről
Pasi ma este párhoz csatlakozni??
Pasi ma este párhoz csatlakozni?
Hölgyeim,uraim. A gyenge elméjüek kedvéért. A sportos az sportosat jelent,nem vagy sportos ha tédig lóg a beled,a tokád a mellkasodat surolja. Nem vagy ápolt ha zsiros a hajad,koszos a körmöd alatt,izzadt vagy,posadt szagod van. Foghijjas,büdös leheletü,retek bázisok nagyon kérem ne irjanak. (NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Kezdő mackós alkatú srác vagyok.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Helyem Ózdon van diszkréció adott és viszont elvárt.
Kemény jó teli farkú illetőt keresek aki talizna és megszopatna a végén pedig a fenekmre spriccelne.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pasiként keresek ma estére vkit közös hoki-orál mókára eger mellett, lehetőség szerint az autódban. Én macis, szőrös. Kamusok pls neeeee!!!!
Sziasztok, 25 éves sràc Hatvan környékéb keres partnert lábfétishez, footjobhoz, kor, nem, alkat nem számít.
Sziasztok, párokkal ismerkednék Borsod és Szabolcs megyékből, utazni tudok de helyem is van, Valaki hétvégén Nyékre nudizni?
Sziasztok, huszonéves férfiként keresnék hölgyet kényeztetni punci, fenèk nyalàs de bármilyen perverz dolog szóbajöhet, kor és alkat nem számít. Leginkább Heves megyében Hatvan környékén.
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Pasis kaland ? Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Sziasztok!
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös

Sziasztok ! Párral , lánnyal, bátor barátnőkkel találkoznék ma este. Utazni tudok és helyem is van Egerben.
Sziasztok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !