Egerben 40 év alatti sportos vagy vékony srácot keresek akit kukkolhatok zuhanyzás közben nálam!
Magas köszönet ha benne vagy!
Magas köszönet ha benne vagy!
Mindenkit kérek, nézzétek meg az összes hozzászólását és olvassátok figyelmesen. Hirtelen férfiból nő lett és akit ajánlott 2020 májusában, ő maga lett 2020 júniusában.

Sziasztok!
Szóló pasiként valós párokkal ismerkednék. Eger és környéke.
Szóló pasiként valós párokkal ismerkednék. Eger és környéke.
Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Miskolcon egyedülálló nő esetleg aki fiatal fiút keres? Benne vagyok mindenben.
Szívesen maszirgálok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 08:52

Törölt felhasználó (4550962)

Sziasztok. Borsod megyèből MAX 36 èves KORIG, IGÈNYES, NRORMÁLIS pasit keresünk. Előny ha masszázst vállalsz

Sziasztok! Szombat esti (01.22.) találkozóval keresek hölgyet, párt. Utazni tudok. Helyem is van. Ha valakit érdekelne egy talalkozó beszéljünk.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Rendszeres kapcsolatra keresek egy BISZEX párt, mindhármunk örömére. Nyitott, normális ötvenes pasi vagyok.
Irtam privátba
(Ez egy válasz Bella_Dave üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyöngyös-Heves-Jaszapati környékén
Mezokovesd-Eger-Miskolc kornyeken keresek bi-hetero alapon part.
Eger-Miskolc kornyeken keresek bi sex part,mindket fel oromere.En bi sex passziv.
Sziasztok! Ma késő délután lesz valaki Egerszalókon a Salirisben?
Szia. Én benne vagyok, bár nem vagyok masszőr, de meg tudlak masszírozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 17. hétfő 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 17. hétfő 08:52

Törölt felhasználó (4550962)

Sziasztok. Borsod megyèből MAX 36 èves KORIG, IGÈNYES, NRORMÁLIS pasit keresünk. Előny ha masszázst vállalsz

Valaki a délelőtt folyamán benne lenne egy közös kurvázásban Gyöngyös környékén?
párt keresnék akik élvezik szerelmi játékukban gyönyörködnek.Gyöngyös-Hatvan-Jászberény környékén
Sziasztok.Halnap dèlelőtt esetleg,unatkozó pár?????Miskolc ès környèke.Diszkrèt pasi vagyok,imádom a szexet.Írj,Írjátok.