Sziasztok. Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 12:56
Törölt felhasználó (4657917)
Egerben fiatal srácot keresünk 35 éves korig!
Nyugi, nem te veled van a baj, csak itt kb. lehetetlen.
(Ez egy válasz astra1414 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 13:56
(Ez egy válasz astra1414 üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! egyedülálló férfiként keresek már nagyon rég valakit,akivel össze lehetne futni ha úgy alakul a dolog...Ismét próbálkozok,36 éves vagyok,normális,normál testalkattal,ápolt,tiszta.....Nőt keresek,hetero vagyok
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Sziasztok.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Kedves igényes párt keresnénk Január 25-27-ig tartó Esztergomi kikapcsolódásunkhoz.
Aktiv ferfit keresek aki rendszeresen elfenekelne!!!
Eger-Miskolc kornyeke
Eger-Miskolc kornyeke
Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában ma délután, kora este ismerkedni szándékozó
pár, esetleg igényes szóló férfi, hölgy???
pár, esetleg igényes szóló férfi, hölgy???
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Sziasztok, szeretnék megismerkedni egy kedves kulturàlt pàrral, hogy tabuk nélkül élvezhessük egymàs tàrsasàgàt. Fontos szàmomra az igényesség és a diszkréció. A részleteket egy kàvé mellett beszéljük meg. Szép napot és jó keresést mindenkinek!
Sziasztok! Ápolt, kulturált hölgyet keresek, akivel közösen kényeztetnénk a férjemet. Ha bi a hölgy az még jobb... Privát leveleket várok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Hali!
Nógrád megyében élő férfi, szeretőt, szex partnert keres. Jelige: Vastag és kitartó.
Nálam, autóban, próbafülkében....
Nógrád megyében élő férfi, szeretőt, szex partnert keres. Jelige: Vastag és kitartó.
Nálam, autóban, próbafülkében....
Szombat este hölgyet/párt fogadnék egri diszkrét lakásomban. Ha valakit komoly érdekel és el is jön írjon.
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Ezt hogy lehet komolyan gondolni!!
Igenyes, udvarias ferfikent keresem azt a holgyet, vagy part aki/akik szinten igenyesek es szeretik a punciba elvezest.
Eger - Mezőkövesd környékén szolgálnék domináns hölgyet vagy párt.
Mi Vasárnap este ráérünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 21. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 21. péntek 18:53
Törölt felhasználó (4602382)
Szombat este hölgyet/párt fogadnék egri diszkrét lakásomban. Ha valakit komoly érdekel és el is jön írjon.
Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Olyan nővel ismerkednèk akinek a popsijàt alázattal kènyeztethetnèm jó sokàig.Àpolt fèrfi vagyok.
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+. Kezdő aktív jelentkezését is várom. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.

vazelinator

Ági