Hatvanban most valaki? Közös masztira vagy orálra?
Holnap napközben Eger környékén ismerkednék
Sziasztok! Szívesen ismerkednék bi, vagy bi érdeklődésű Párral. Esetleg szintén kezdő sráccal. Nem csak Eger-Miskolc környékén, sűrűn járok Pécsre időnként M6-on, valamikor M7-67en. Szívesen tartanék rendszeres pihenőt, ha kialakul kellő szimpátia. Leginkább hosszabb távra gondolom, 1-1 alkalmit nem keresek.Továbbit privátban...
Sziasztok. Holnap,21 csütörtök párhoz csatlakoznék a hölgy örömére,Szolnok+100 km. Priv.üzenetet kérlek. Köszönöm.
Sziasztok!
Eger és környékén cumiznék ápolt férfit
Eger és környékén cumiznék ápolt férfit
Sziasztok! Idősebb hölgyet kényeztetnék Borsod, Szabolcs Megyében. Ha telt, vagy extra duci csajszi vagy akkor lehetsz fiatalabb is.
Adatlapom szerint keresek, férfias hetero/bi aktív pasit. Heves megye és környéke.
Sziasztok!Nőt,párt keresek közös esti termál nudis fürdőzéshez erotikához...Heves megye
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot kortól és nemtől függetlenül. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?
Gyöngyös-Hatvan-Jászberény között keresek lány-fiú párt hárman párban szex kalandra
Idősebb nővel szexelnék miskolcon
Ma este Egerből férfias aktív pasi??
Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Én tútok meni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 16:44
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, ma estere keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jönne ma
Sziasztok, ma estere keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jönne ma
Sziasztok!
Ózdi vagy környéki nővel ismerkednék, aki találkozni is mer/akar.
Ózdi vagy környéki nővel ismerkednék, aki találkozni is mer/akar.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Sziasztok.
Eger és környékén ápolt férfit keresek.
Eger és környékén ápolt férfit keresek.
Csütörtök,vagy péntek napközben egy jó szex????Ha egy jó testű pasi izgat,ittvagyok.Írj,írjátok ès találkozzunk.Miskolc környéke.
Sziasztok. Délelőtti találkára keresek aktív hellyel rendelkező pasit recsk Parád környékén. Passzív női ruci kedvelő vagyok.