Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Holnap délelőtt esetle Miskolcon pár vagy làny?
Ma estere keresunk pasit a felesegem örömére!

Szopnék Egerben
Holnap pénteken Pásztón egy igényes nyaralóban lenne kedve csatlakozni valakinek? Párt, vagy hölgyet keresek hetero alapon igényes, sportos, tapasztalt pasiként.
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Privátban keressetek kérlek itt vagy, acapulco001@indamail.hu
Holnapestére meglévőhármasunkhoz keresünk párt fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Miről beszélsz buzi gyerek,a képed sem merted megmutatni!
Üdvözletem, érdeklődnék remélem tudtok segíteni,.
Debrecen környékén keresek olyan helyet ahova ki lehet feküdni vízpart mellett autó mellett. Privatba írjatok légyszíves. .
Debrecen környékén keresek olyan helyet ahova ki lehet feküdni vízpart mellett autó mellett. Privatba írjatok légyszíves. .
Miskolc Tiszaújváros vonalon szopatnek .
Mai napra keresek lányt, hölgyet, feleséget. 16:00utan. Utazni tudok. Borsod megye
Sziasztok, ma napközben Eger, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan környékén ismerkednék
Sziasztok. Szívesen mennék. Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz Dina40 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 19:26

Holnap délelőttre keresnénk bi párt, vagy pasit vagy csajt közös játékra. Miskolc mellett. Helyünk van
Ma azaz csütörtök estére keresünk párt esetleg szóló igényes férfit-férfiakat
)
Miskolcon…… Hely megoldott….

Miskolcon…… Hely megoldott….
Sziiasztok szép estét hölgyel párral ismerkednek irj
Holnap délelöt Hatvanba szopni imádot keresek vagy közös hokira automban akit érdekel irjon privátba
Holnap délelőttre keresnénk bi párt, vagy pasit vagy csajt közös játékra. Miskolc mellett. Helyünk van
Sziasztok ! Párral lànnyal ismerkednék .
Sziasztok olyan nőt vagy párt keresnék aki szívesen betörne egy kezdő fiút és kedves tanítóm lenne
Keress bátran!

Mezökövesd mellett szopok szopatok autóban!
Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket