Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok diszkrét ápolt roma pasi vagyok.szintén diszkrét párt keresek.kiszeretném emelni nem üriteni szeretnék!! Ojan párt keresek akik értékelik az izgalmat amit 3szex tud adni finom es szmvedéjes szexet keresek.persze nem azonalra ! Inkáb idöseb házaspárt keresek akik értékelik a tapasztalatot és tudgyák hogy mit akarnak! Magukat párnak kiado hoki bajnokok .és pénzért kefélö párok hanyagojanak!! Heves Nográd Pest megyében keresek.privát levelet várok

Írtam neked
(Ez egy válasz rapalatomi üzenetére (2022. 06. 24. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 11:09

Sziasztok!
Ma estére keresnék társaságot hölgy vagy pár személyében.
Jóképű 40-es jeligére. Miskolcon helyem van.
Sok jóságban benne vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok,Most hétvégén pár a Tisza tónál aki ismerkedne?
Pentek delelott szivesen talalkoznak bi aktiv ferfival a Nyeki nudista strandon.
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Isten,álld meg a magyart!Se jókedv,se bőség :( Tegyünk róla,h ez ne így legyen!

Sziasztok Eger vagy környékén kinek élvezhetnék rá a seggére
Sziasztok, holnap estere keresunk pasit hozzank harmadiknak a felesegem oromere!
holnap nem jöttök Pest-megye környékere űr és a kégli meg éjszaka is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 15:29

Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, tiszafureden tartozkodunk meg a mai nap, es a felesegemnek keresunk pasit ! Akar kettesben is találkozhattok! smile nagy intim elony!
Hello,
Párt keresnék miskolc és környékén.....
Párt keresnék miskolc és környékén.....
Szép napot,ma estére keresnénk az adatlapunk alapján légyszi olvass
Sziasztok, tiszafureden tartozkodunk meg a mai nap, es a felesegemnek keresunk pasit ! Akar kettesben is találkozhattok! smile nagy intim elony!
Üdv holnap délután Egerben keresek passziv bi pasit vagy párt
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júliusban Miskolctapolcán leszünk egy hétig.
Keresek olyan hölgyet esetleg párt Egerben akivel havi 1-2 alkalommal össze tudnánk jönni. Később esetleg a páromat is be lehetne vonni a dologba.
Sziasztok!
Én szeretnék veletek ismerkedni.
40 éves férfi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 10:11
Én szeretnék veletek ismerkedni.
40 éves férfi vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4533722)

Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szívesen ismerkedne velünk. Ha esetleg magadra ismersz és nem vagy túl messze írjál nekünk! Fotó legyen!
Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szívesen ismerkedne velünk. Ha esetleg magadra ismersz és nem vagy túl messze írjál nekünk! Fotó legyen!