Ma barcikán hölgy vagy pár?
Sziasztok. Recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok. Érett idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy párhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Kikapcsolodas hölgyeknek! Jakuzzi,massage. Eger és környèke!
Sziasztok este verpelét Recsk körül nő vagy párral szívesen találkoznék
sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednék ahol a ferjet is izgatná ha dugas közben nyalhatnék! Hely kellene utazni tudok!
Tisztelt hölgyeim és uraim! Leveleztem majd talalkoztam egy szimpatikus párral! A hölgy nagyon dekorativ mondhatni dögös volt. Személyes talalkozónál volt 3 igen, majd közöltem velük ha (tettlegességre) kerül a sor akkor egy klimatizalt,sarokkádas korrekt buvóhelyre huzodjunk el. Ők felháborodva közölték velem,hogy csakis és kizárólag autóban vagy az út szélén hajlandóak sexuális kapcsolatot létesíteni velem. Teljes megdöbbenésemnek adok hangot!!! Miért jobb az 50c•-ban rohadni egy autóban mint letusolva klimatizalt helyisegben d…ni? (Nem vagyok egy fillérbaszó pasi) még a szobát is kifizettem volna! Lehet bennem van a hiba?
Merre
(Ez egy válasz Jojo31 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 06. szombat 07:51

Sziasztok,
Ma megyek kicsit nudizni, úszni, napozni.
Ha valakinek van kedve ( hölgy, pár ) akkor csatlakozhat.
Vasárnap reggel hölgy vagy pár kazincbarcikán???
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Holnap estére keresünk párt elsődlegesen
Sziasztok,
Sziasztok. Most ráérő nagyfarkú palikat keresünk
Szombat-Vasárnap késő este vagy Vasárnap-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok! Mit lehet tudni rólatok? Sajnos nincs társkereso adatlapotok. :(
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szombati napon csatlakoznék, csajszihoz párokhoz…írj privátot…utazni tudok
Holnap berekfürdő? Nejemmel leszek párokat kukkolnánk.
Pàrként keresünk fiatal fiút Miskolc környékén
Holnap délelőtt berekfürdőn hölgy vagy pár?
Vasárnap délelőtt nőt/párt keresek Miskolcon hetero alapon. Diszkrét kalandra, átutazóban leszek ott.
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza