Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. 25-én vagy 26-án Egerben leszünk. Szívesen taliznánk duci kedvelő pasival. Délelőtt.
Hello!
Masszázsban jártas igényes, ápolt, sportosabb pasi vagyok, aki szintúgy igényes, szexi párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Köszi
Masszázsban jártas igényes, ápolt, sportosabb pasi vagyok, aki szintúgy igényes, szexi párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Köszi

Sziasztok. Heves megyei pár vagyunk, ismerkednénk .

Sziasztok!Van itt olyan aki akar és mer is találkozni???Nem képeket küldözgetni+kávézgatni..38 éves hetero férfi
Sziasztok ha aktiv biszex pasit keresel vagy kerestek .nálam a diszkréció a legfontosab! Hetero életet élö bi pasik elönyben
Sziasztok!! Nézzétek meg az adatlapunkat ha érdekel irjatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 08:09
Törölt felhasználó (1307052)

Kis ki egeszites!!!!
35-50-kozotti korosztalyt keresunk!!
Eger-Mezokovesd-Miskolc kornyekerol!!!
35-50-kozotti korosztalyt keresunk!!
Eger-Mezokovesd-Miskolc kornyekerol!!!
Párhoz csatlakoznék ma este Heves, Nógrád vagy Pest megyében!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Sportos alkatú pasi vagyok 20/5 mérettel, többes szexben jelentős tapasztalattal!
Utazni vagy fogadni is tudok!
Eljátszogatnék a vastag farkaddal ! Jó lenne a számba is érezni ! Telszám csere ok privátban !
(Ez egy válasz vastagferfi üzenetére (2022. 08. 16. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
miskolc környéke? vki vastag faszt ?

Hétvégén heves megyei párral taliznék.
Barcikai nőt keresek közös örömökre!
Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Szia. Helyileg hol vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 07:40
Törölt felhasználó (1307052)

0.8-21-re delutani 3-ashoz keresunk potens ferfit atlagos merettel. Fenykep , viber nelkul ne keres!!!!
Mi 45-46-eves par vagyunk.
Helyunk van!
Mi 45-46-eves par vagyunk.
Helyunk van!
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hely minden képen kellene.
Egerben a cseboxban maszekolok a malomárok uton esetleg ha lenne kedve ahoz hogy át menjek napközben hölgyhöz vagy párhoz szivesen mennék priviben irj vagy irjatok
Sziasztok ma este kisnána Recsk körül nő vagy párral szívesen találkoznék
Miskolc városháztérnél parkolok. Gyorsan le cummant valaki?
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük szombati huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Augusztus 17-27 Gyöngyösön leszünk, igényes ápolt sportos párral ismerkednénk, utazni fogadni is tudunk, Privátba irjatok csak ne itt köszönjük, csak párt keresünk!!! Szakáll, bajusz kizárva.