Esetleg Egerszalókon.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. 25-én vagy 26-án Egerben leszünk. Szívesen taliznánk duci kedvelő pasival.Reggeli órákban.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. 25-én vagy 26-án Egerben leszünk. Szívesen taliznánk duci kedvelő pasival.Reggeli órákban
Sziasztok.magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma esti nudis fürdőzéshez,lazulás iszogatás szex a medencében.Heves megy.kis hangulatos fürdő.
Minden megy a megbeszéltek szerint!
Visszajelzést kérek
Visszajelzést kérek
Sziasztok. Hétvégén heteró párral találkoznék!
Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szívesen részt vennék péntek este egy nő több pasis buliban.Privit írj !
33 éves, sportos, kemény farkú, érzéki, de egyben gátlástalan, perverz szexet is kedvelő férfi ismerkedne tabumentes játékokra.
Eger és környéke, de utazni tudok messzebbre is.
Ismerek egy párt, bevállalós bi női hölgytaggal. Akár hozzájuk is csatlakozhatsz és én is beszállhatok.
Eger és környéke, de utazni tudok messzebbre is.
Ismerek egy párt, bevállalós bi női hölgytaggal. Akár hozzájuk is csatlakozhatsz és én is beszállhatok.
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, Pénteken napközben párral taliznánk
sziasztok most 7vegen raérö cucukoldra nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatna ha dugas kozben oralisan kényeztethetnem mindkettojuket! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok csütörtök késü esti órákban kisnána és Recsk körül nő vagy párral szívesen találkoznék
Sziasztok most lene valaki Gyöngyösön aki szopná a farkam?
Párt keresünk aki ma este csatlakozna 2 fiú- 1 lány felálláshoz Egerben
Péntek-Jövőhét csütörtök kora hajnalban vagy Péntek-Jövőhét Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Átutazóban leszek Miskolc Görömbölyön. Valaki lecumizna?
Sziasztok.Ma pár közös nudizás,fürdőzés,szex?
Sziasztok.Ma estére keresnék egy bi párt,hölgyet minden megoldás érdekel.
Kora este holgy, holgy tagu parral ismerkednék. Helyem is van Eger kozeleben.